Ung folketingskandidat til Ældredans i Thorsborg - se video

Torsdag 7. februar 2019 kl. 11:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ung folketingskandidat til Ældredans i Thorsborg - se video
Tanja Larsson i den første svingom

Ung folketingskandidat til Ældredans i Thorsborg - se video
Store Torøje: Der foregår mange ting i Thorsborg Forsamlingshus - forsamlingshuset helt ude i den aller østligste del af Faxe Kommune. Så langt at man må gøre en ekstra indsats for at gøre opmærksom på sin eksistens.

Derfor inviterer formanden, Fie Watson, en gang imellem politikere på besøg. Og i onsdags havde hun inviteret Tanja Larsson til Ældredans.

Tanja sidder i Faxe Byråd og er desuden folketingskandidat i Faxe Kredsen for Socialdemokratiet, og selv om hun kun er 41 år, og dermed den absolut yngste deltager ved onsdagens Ældredans, så nød hun det - og var særdeles ombejlet. Der var ikke mange øjeblikke hvor der var mulighed for at sidde ned.

- Jeg stemmer ikke på dig, men har du lyst til en dans, var der en af herrerne der sagde. Og det havde hun bestemt, selv om dansetrinene ikke faldt hende så let til at begynde med.

De danse Tanja Larsson har det bedst med et rock og jitterbug. Og det blev der lejlighed til at vise lige inden kaffepausen. For her spillede Tom Birkum og Arne Olsen lige netop et „jitterbugnummer” og straks inviterede Freddie Staal hende ud på dansegulvet.

Og det gik fremragende, hvilket du kan se i en lille video nedenfor.

Der er Ældredans i Thorsborg Forsamlingshus den første onsdag i hver måned fra kl. 13.30 til 17.00 og bagefter er der mulighed for at deltage i aftensmaden, hvilket rigtig mange af de omkring 50 deltagere gør.

Ældredans i Thorsborg Forsamlingshus er hyggeligt samvær og god motion, og ingen - som INGEN - kommer til at sidde og varme stole. Der er altid en der byder op til dans.Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst