Nu skal der for alvor gang i Café Højen

Onsdag 6. februar 2019 kl. 10:18

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu skal der for alvor gang i Café Højen
Rasmus Gjernmark, Lars Jensen og Thomas Cox Reenberg glæder sig til at byde dig velkommen i Café Højen - bemærk trætoptårnet i baggrunden til venstre

Rønnede: Det er nok ingen hemmelighed, at der har været en del forpagtere af Café Højen på Rønnede Golfklub - men det er slut nu, mener de tre nye forpagtere.

Og de nye er de to lokale, Lars Kristian Jensen og Thomas Cox Reenberg, der bor i Rønnede, samt Rasmus Gjernmark der bor på Frederiksberg.

I køkkenet er det Thomas der er chefen. Han er uddannet kok på Hotel Kirstine i Næstved, og har desuden blandt andet arbejdet på Hotel Frederiksminde i Præstø og Prindsen i Roskilde - så det med at lave god mad fra bunden, er virkelig noget han har forstand på, og noget man fuldt ud vil praktisere i Café Højen.

Rasmus Gjernmark har arbejdet som barchef på forskellige restaurationer i mange år, men vil have mange forskellige funktioner i Café Højen - og det samme gælder for Lars Jensen, der ellers ikke tidligere har været med til at drive en restaurant.


Man skal føle sig rigtig velkommen


Foruden den gode mad, lægger de tre forpagtere stor vægt på at det skal være hyggeligt at komme i Café Højen, og at hver enkelt gæst skal føle sig velkommen - som rigtig velkommen.

Man vil kunne købe Dagens Ret i restauranten. God dansk mad for under 100 kr. Desuden vil der være et steak-kort, rigtig lækkert siger Thomas, og det serveres family-style, altså i skåle på bordet.

Frokost vil man også kunne få i Café Højen i form af smørrebrød, sandwich og burgere, og inden længe vil der også være søndagsbrunch samt mulighed for at få morgenmad i restauranten.

Take-away vil man også tilbyde, ligesom Café Højen vil kunne levere mad ud af huset til store såvel som mindre selskaber - og man vil også kunne holde sin fest eller reception i Café Højen.

Der vil løbende blive afholdt forskellige arrangementer i huset. Det kan være vinsmagning, en quizz-aften eller en fodboldaften, når store kampe skal spilles - og endelig vil der komme aftener med live-musik samt temafester.

Man kan finde Café Højen på facebook, og inden længe vil man også have en hjemmeside, men indtil den er på plads, er man velkommen til at ringe på 8191 6818 for at høre mere om den nye Café Højen på Rønnede Golfklub - restauranten med den fantastiske udsigt ud over den smukke natur og med tårnet ved Brødebæk som nærmeste nabo.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst