bp-revision har åbnet filial i Rønnede

Tirsdag 5. februar 2019 kl. 11:20

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

bp-revision har åbnet  filial i Rønnede
Bent Pedersen (tv), indehaver af bp-revision, åbner kontor i Rønnede der benandes af Tonni Lindholm

Rønnede: Den 1. februar åbnede bp-revision et afdelingskontor i det gamle rådhus i Rønnede - på Industrivej 2.

I første omgang vil kontoret blive betjent af en enkelt revisor, nemlig Tonni Lindholm, der også privat bor i Rønnede. Han blev uddannet revisor i 1999, og har de seneste 2 1/2 år været ansat i bp-revision.

Tirsdage, onsdage og torsdage kan man være helt sikker på at man vil kunne møde Tonni Lindholm på det nye kontor i Rønnede, men mandage og fredage, vil der også være åbent - dog kun efter forudgående aftale.

bp-revison ejes af Bent Pedersen, der startede revisionefirmaet i 1997. Hovedsædet ligger på Råmosevej mellem Klippinge og Magleby, og ialt beskæftiger bp-revision 13 medarbejdere. Otte revisorer og fem regnskabsmedarbejdere.

Bent Pedersen fortæller, at han valgte at åbne kontor i Rønnede, fordi det er her det sker lige for tiden. Der er gang i mange nye ting i byen, ligesom placeringen er perfekt - tæt på motorvejen og med nem adgang til kontoret fra Faxe, Vordingborg og Næstved.

En del af noget større
Den 1. august sker der igen noget nyt. Her bliver bp-revision og HR Revision-Barrett lagt sammen, med Bent Pedersen som øverste ansvarlige.

HR Revision-Barrett beskæftiger 43 medarbejdere og har, ved sammenlægningen, kontorer i Klippinge, Rønnede, Roskilde, København, frederikssund, Hvidovre og Køge.

Fordelen ved at lægge de to virksomheder sammen, er blandt andet at man vil kunne udnytte hinandens ekspertiser, indenfor skat, revision, erhvervsrådgivning, privatrådgivning, ejendomsadministration og økonomisk rådgivning.

- Gennem sammenlægningen vil bp-revision kunne tilbyde vores kunder en styrket faglighed, bredere kompetencer, forøget kapacitet og mulighed for at udnytte vores specialer i endn uhøjere grad end i dag, siger Bent Pedersen.
Hjemmeside: bp-revision.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst