Fakse og Fakse Ladeplads Antenneforening

Fredag 1. februar 2019 kl. 14:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fakse og Fakse Ladeplads Antenneforening
Indlæg af:
Ole Højbjerg
Toldbodvej 3b
Faxe Ladeplads

I udvalgte dagblade har vi kunnet læse om, at der sker store ting med vores antenneanlæg i Faxe-Faxe Ladeplads antenneforening (ffa). Vi kan få indlagt en fiber fra Fibia.

Ingen tvivl om at fiber er fremtiden. Vores antenneanlæg er jo under konstant ombygning for at kunne følge med. Derfor er det da en rigtig god idé at vi nu kan få fiber ind.

Jeg har forgæves forsøgt at få bestyrelsen i ffa i tale. Der er nogle spørgsmål jeg godt kunne tænke mig at få et svar på inden den ekstraordinære generalforsamling. Der blev henvist til generalforsamling en, idet kassereren var sygemeldt. På forespørgsel om at min mail blev videresendt til formanden blev der ikke svaret. Dette er simpelthen ikke i orden. Vi må vel kunne få et svar, når der er noget vi har på hjertet.

Sidste år var der mødt 12 medlemmer op på den ordinære generalforsamling. I beretningen fra dette møde kan man læse at formanden har set sig gal på Fibia, da de på det tidspunkt havde en ret massiv markedsføring. Nu er der åbenbart kommet andre toner på linien, så der nu ligefrem er tale om at man tilbyder medlemmerne at få fremtiden ind på matriklen. Formanden talte om at anlægget kunne sælges til firma, der så fremadrettet skulle stå for drift og vedligeholdelse. Anlægget repræsenterer en meget høj værdi, hvorfor salget skulle tilbageføres til medlemmerne. Hvordan står vi hvis Fibia overtager? Køber Fibia vores anlæg, eller har vi pludseligt en hel del ”småt brandbart" tilovers? Jeg har kigget efter det sidste godkendte regnskab på hjemmesiden. Ikke umiddelbart at finde?

I det sparsomme materiale, der er i dagspressen og ffa hjemmeside, kan man læse at Fibia tilbyder en gratis fiber til alle under ffa. Fibia vil tillige betale det, det koster at komme ud af de forpligtelser for ffa, der er i dag. Hold da op hvor der er nogle, der har flyttet sig.

Som abonnent har vi jo nu, en forbindelse ført helt ind i boligen. Kan vi regne med at det bliver klaret af Fibia mht arbejdet i de private hjem? Dækker Fibia også evt gravearbejde mv i forbindelse med etablering af stikledningen?

Hvordan er vi fremadrettet stillet mht valg af operatør? Her tænker jeg især på tv. YouSee har efter min mening en genial brugerflade der tilbyder en meget fleksibel måde at vælge programmer på. Hvordan kommer det til at være i fremtiden? Vi har i dag YouSee musik som en gratis del af abonnementet. Forsvinder den også?
Med håb om en dialog med bestyrelsen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Infrastruktur - grib chancen
- Undskyldning til tidligere anbragte børn
- Skarven er et grundlæggende problem
- Åbent brev til Teknik og miljø i Faxe Kommune
- Nekrolog over kirkebladet
- Bussemand...
- Enhver nyfaxianer - til anbefaling
- God vind fremover, Ivan Lilleng
- Til Ole Vive, Michael Rosendahl og Knud Erik Hansen
- Bierne og blomsterne...
- Fodboldbaner med kunstgræs: Nej tak!
- Det mener René Tuekær om kunstgræsbaner
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst