Stevns Orientering inviterer til løb - skal du med?

Søndag 3. februar 2019 kl. 11:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stevns Orientering inviterer til løb - skal du med?
Så er det lige før løbet går i gang...

Motion: Nu er Stevns Orientering klar med syv orienteringsløb, hvor alle kan deltage - også børn og helt uøvede. Første løb er på søndag den 10. februar.

Det foregår omkring Faxe Kalkbrud med start mellem kl. 9 og 10 på Stubberupvej. Prisen for at deltage er 10 kr. for børn og unge op til 18 år og 30 kr. for voksne.

Der er flere baner at vælge mellem. Den nemmeste er på ca. 3 km og er for børn og begyndere. Så er der en mellemsvær bane på ca. 4 km. - en svær bane på 3 km., en svær på 4 km. og en svær bane på 6 km. så der er udfordringer til alle.

Den 17. februar er der løb i Magleby Skov, den 3. marts i Ganneskov mellem Faxe og Karise, den 17. marts i Kongeskoven ved Klippinge, den 24. marts ved Boelskov, den 31. marts i skoven ved Sparresholm.

Årets sidste løb er den 7. april og det foregår i Kræmmergård Skovdistrikt ved Sigerslev, og det er en helt ny skov hvor der ikke tidligere er løbet.

Efter det sidste løb, altså den 7. april, er der fællesspisning og præmieuddeling på restaurant Harmonien i Rødvig kl. 13.

Stevns Orientering blev startet for over 40 år siden som et fælles projekt af Store Heddinge Gymnastikforening, Roklubberne i Rødvig og Faxe Ladeplads samt Stevns Motorklub, for at medlemmerne kunne komme i form til den forestående sæson.
Men man behøver ikke være medlem af en af disse klubber for at deltage. Alle er velkomne, og man møder bare op i skoven, betaler 30,- kr. (10,- kr. for børn og unge) der dækker udgifter til orienteringskort, plastlommer, fornyelse af materiel m.v.

Du kan læse mere om løbene på stevns-orientering.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
- Frederik Riber fra Terslev skal igen til WorldSkills
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst