Vil forske i akupunktur og stofskiftesygdom

Tirsdag 5. februar 2019 kl. 09:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vil forske i akupunktur og stofskiftesygdom
Greta Gonzales vil forske i akupunktur og stofskiftesygdome, men har brug for din hjælp...

Greta Gonzales er sygeplejerske, akupunktør, Registreret Alternativ Behandler og har klinikken Aku-punkt i Faxe Sundhedscenter.

Både gennem sit arbejde som sygeplejerske og akupunktør har hun interesseret sig for mennesker med stofskiftesygdomme - en overset folkesygdom, kalder hun den, og fortæller at der er flest kvinder med enten for højt eller for lavt stofskifte.

- Faktisk har mere end 10% af alle kvinder en stofskiftesygdom. Desværre opdages den ofte alt for sent, så følgesygdomme som f.eks. hjerteproblemer og diabetes når at udvikle sig inden der gøres noget, fortæller Greta Gonzales.

Gennem sit virke som akupunktør har hun en fornemmelse af at akupunktur kan hjælpe mange med stofskiftesygdomme - det er i hvert fald hvad hun har oplevet i sin klinik.


Greta har brug for din hjælp

Men ét er hvad Greta Gonzales synes hun oplevet - noget andet er hvad der er fakta. Hun har derfor forsøgt at finde undersøgelser om akupunkturs virkning på stofskiftesygdomme - men sådanne undersøgelser findes ikke.

Derfor vil hun sætte et pilotprojekt i gang. Et projekt som hun håber kan føre et „rigtigt” forskningsprojekt med sig, så endnu flere kvinder med stofskiftesygdomme kan få forbedret livskvalitet og at følgesygdomme han forhindres.

Greta Gonzales ønsker derfor at komme i kontakt med kvinder med stofskiftelidelser. Kvinder som er villige til at gennemgå et forløb på 10 behandlinger.

Der er informationsmøde tirsdag den 19. februar fra kl. 17.30 til 19.00 i Faxe Sundhedscenter.

Men udover stofskiftesygdomme, kan Greta Gonzales hjælpe med akupunktur mod mange andre lidelser - også rygning og myggestik. Myggestik? Ja, den er god nok. Med hjælp af akupunktur, har hendes klienter fået færre myggestik, og mindre hævelser, når de alligevel er blevet stukket.

Du kan kontakte Greta Gonzales på mail aku-punkt@hotmail.com eller sms til 4230 0916 og du kan læse om klinikken på hjemmesiden aku-punkt.com

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny høring om gasledning og kompressorstation
- Forfatter fortæller om Kim Larsen
- MorgenForum afholdes på Ko&Co
- Sportigan i Haslev lukker men genåbner som...
- Tag med naturvejlederen på havørnetur
- Katten af tønden til fods og til hest...
- Helt lokal kok er leder af Ko&Co på lystbådehavnen
- Alle kan være med til håndboldfitness
- Pensionister og efterlønnere på nordenfjords ferie
- Haslev-band på scenen med Gasolin’-legende
- Så kommer veterantoget igen til Haslev
- Ny væbner i Den Gejstelige Malteserordenen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst