Faxe Gospel har det godt efter en svær periode

Tirsdag 5. februar 2019 kl. 08:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Gospel har det godt efter en svær periode
Faxe Gospel: Koret startede den nye sæson midt i januar med gensynsglæde, højt humør og masser af latter.

Det vigtigste budskab i Faxe Gospel er, at gospel er GLÆDE. Glæden ved musikken, ved nærhed, ved sang, sammenhold og ja - ved livet.

Faxe Gospel har været igennem en problemfyldt periode siden i sommers. Der er blevet valgt en ny bestyrelse, som har arbejdet hårdt for at få defineret og sat ord på, hvad de ønsker, at Faxe Gospel skal arbejde hen imod at blive.

- Faxe Gospel er allerede mere end et gospelkor. Vi er et kor, der sætter en ære i at være betænksomme og hjælpsomme overfor hinanden. Hos os er der plads til alle, og vi sørger løbende for at inddrage alle medlemmer i at vælge, hvilken vej koret skal bevæge sig, siger formanden Yasmilah Justif, og fortsætter:

- I kommende sæson bevæger vi os udenfor Faxe kirke - naturen og musik kan noget magisk sammen. Det kan Boxen i Herning også, hvor vi til sommer er en del af det gigantiske kor, Hezekiah Walker samler på tværs af Danmarks gospelkor. Vi håber også at være med til Tivoli gospelfestival igen.

Faxe Gospel arbejder aktivt på at blive et kor, hvor man har mulighed for at få en masse nye og spændende oplevelser. Man går med planer om at afholde og deltage i forskellige gospel workshops, at finde et venskabskor i udlandet og selvfølgelig tage ud og holde flere koncerter.

Det er naturligvis frivilligt at deltage i de nye tiltag. Har man bare lyst til at komme om tirsdagen og synge med, er det også ok.

Sidder du med en drøm om at synge i Faxe Gospel, så er der stadig to åbne øveaftener, hvor man kan prøve at komme og være med. Herefter lukkes der for optagelsen af nye medlemmer, så koret kan blive rystet sammen. Koret øver hver tirsdag aften i Faxe Kirke.

Find mere information på deres nye hjemmeside: https://faxe-gospel.nu

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Julen kom tidligt i år
- Nanna Katrine - ny præst i Roholte
- En truet dyreart
- Borger- og politikermøde om Østbanen
- Biskoppen besøger Paraplyen
- Novellekonkurrence for unge mellem 12 og 25 år
- To påvirkede bilister
- Maren Uthaug besøger Boghuset på tirsdag
- Ni læsninger og Newday Gospel i Bråby Kirke
- Andreas fra Bygma på studieophold i Island
- Køb juletræer hos Hansens Cykler
- Masser af penge men krise i Julens Glæde
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst