Fibernet - stem ja siger Privat-Ole og Borgmester-Ole

Torsdag 24. januar 2019 kl. 10:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fibernet - stem ja siger Privat-Ole og Borgmester-Ole
TV og Internet: Tirsdag den 5. februar kl. 19 afholdes der ekstraordinær generalforsamling i Fakse og Fakse Ladeplads Antenneforening i sikringsrummet i Faxe Hallen.

Det medlemmerne skal tage stilling til er om der skal indgås en aftale med Fibia. For få måneder siden indgik foreningen ellers en aftale med KabelPlus, men den vil man nu annullere og i stedet indgå en aftale med Fibia - og en sådan aftale skal medlemmerne sige ja til, hvis den skal gennemføres.

Kort fortalt betyder aftalen med Fibia at alle medlemmer får indlagt fibernet - helt gratis. Dertil kommer billigere internet og billigere tv-pakker - og desuden kommer kontingentet til antenneforeningen til at falder fra 600 kr. om året til kun 120 kr. Og så vil man endda kunne forvente at kontingentet vil falde yderligere de kommende år.

Avisen har spurgt Ole Vive, hvad han mener - om man skal stemme ja eller nej. Og da han jo er fra Venstre, så fik vi en udtalelse fra både Privat-Ole og Borgmester-Ole.

- Jeg er selv medlem af antenneforeningen, og jeg synes absolut man skal stemme ja til forslaget. Det er en rigtig, rigtig god idé. Desværre kan jeg ikke deltage i generalforsamlingen, da Venstre har generalforsamling samtidig, men jeg afgiver min stemme pr. fuldmagt, siger Privat-Ole.

Også Borgmester-Ole synes medlemmerne skal stemme ja til antenneforeningens forslag.

- Det er en enestående mulighed for at også Faxe by får fibernet. Faktisk er Faxe by den eneste by uden fibernet i kommunen, siger Borgmester-Ole.

Og så tilføjer han, at indgår antenneforeningen og Fibia en aftale så har 90% mulighed for at få fibernet, hvilket vil få Faxe Kommune ind på førstepladsen i Region Sjælland, og det har en overordentlig stor betydning, hvis man skal tiltrække flere borgere og virksomheder.

På antenneforeningen.dk kan man læse mere om hvad man skal stemme om på generalforsamlingen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre skibe navngives på Gefionspladsen den 1. maj
- Konfirmation i Ulse og Kongsted
- Kunst- og naturfestival indtager Faxe Kommune
- Gedeavlere åbner dørene - blandt andet ved Dalby
- Velsignelse og forbandelse - i Freerslev Kirke
- Er du 60+ så er badminton i FLI måske noget for dig
- Karisefonden og Karise Efterskole støtter forskning i sclerose - det kan du også
- Pigeraketten lander i Haslev på søndag
- Folkeskovens Dag - med prisuddeling og hygge
- Følg dit vandforbrug - og undgå overraskelser
- Haslev Festdage nærmer sig med hastige skridt
- Nyt liv på Hesede Hovedgård
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst