Pris til Biografen Kanten giver dig en utrolig pris

Tirsdag 29. januar 2019 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Pris til Biografen Kanten giver dig en utrolig pris
Se forpremiere på „Mødregruppen” for kun 25 kr.

Pris til Biografen Kanten giver dig en utrolig pris
Samme dag som forpremieren fejrer man at Flemming Adler har set 1000 film i Biografen Kanten. Billedet blev taget den dag han så film nr. 700. det var den 21. juni 2016
Faxe: Til Crazy Night i Faxe i august modtog Biografen Kantens ejere, Henrik Larsson og Jesper Larsen, Faxe City Prisen - en pris der gives til personer der får sat byen på Danmarkskortet.

Foruden diplom og en „vandreskulptur” modtog Henrik og Jesper 3.000 kr. som de besluttede skulle bruges til at glæde biografens mange gæster.

Det sker så onsdag den 6. februar, hvor der er forpremiere på „Mødregruppen” - og prisen bliver kun 25 kr. pr. billet.

I komedien „Mødregruppen”møder man bl.a. Anders W. Berthelsen, Lærke Winther og Danica Curcic. Den nybagte mor Line lever jetsetlivet i Hong Kong. Men da hun tager sin mand, den arrogante forretningsmand Bjørn, i at have en affære med barnepigen, så tager hun flyet hjem til Danmark.

Uden nogen steder at tage hen, ender Line i sin barndomsby på Fyn, som hun ellers havde svoret, at hun aldrig ville tilbage til. Det snobbede overklasseløg bliver mødt med nogle helt nye værdier og venskaber, da hun bliver en del af fællesskabet i den lokale og mere primitive mødregruppe.

Hun har dog stadig et gammel udestående med sin indebrændte kusine Maja, og samtidig med lukker Bjørn alle konti og truer med tage sønnen fra hende.

Flemmings film nr. 1000

Forpremieren vises i forbindelse med fejringen af Biografen Kantens faste stamgæst Flemming Adlers film nr. 1000 i Biografen Kanten.

Og nej, der er ikke kommet et nul for meget med. Flemming har virkelig set ikke mindre end 1000 film i Biografen Kanten. Den første han så var „Paranormal Activity” tilbage i 2007 - og så kan man vist godt kalde ham stamgæst...

Hans første film var dengang Anne og Lars Prætorius havde Biografen Kanten - og med dem har han også været til tophemmelige filmfremvisninger på kommende film. Så hemmelige, at man inden man gik ind i salen, skulle aflevere sin mobiltelefon.

Men onsdag den 6. februar får han, og alle de andre biografgængere, nok lov til at beholde telefonen.

Man kan bestille billetter på biografenkanten.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
- Frederik Riber fra Terslev skal igen til WorldSkills
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst