Indsigelse mod boligområde i Karise

Mandag 21. januar 2019 kl. 09:58

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Indsigelse mod  boligområde i Karise
Indlæg af:
Peter Christiansen
Drosselvej 37a
Karise


Undertegnede vil hermed komme med ændringsforslag/indsigelser mod planlægning af boligområdet ved Drosselvej og i Karise.

Ændringsforslaget er at man respekterer de ideer og forslag der kom frem, fremsat af borgerne i Karise, i efteråret 2017, hvor man ønskede, at arealet vest for Karl Af Rises Vej bliver udviklet først, og at Center for Plan og Miljøs vision om at de kommende års byudvikling skal ske på arealet vest for Karl Af Rises vej, og at man afventer udbygningen nord for Drosselvej, til arealet er bebygget, ligeledes respekteres.

Indsigelse mod at man vil påbegynde at bygge et boligområde øst for Karise, når borgene i Karise har udtrykt ønske om at man ønsker det modsatte, bygge i vest.
At man ikke påbegynder opførelser af dobbelthuse på de, i lokalplanes oplyste grundarealer. Hvis man vil have nye familier til, skal der satses på etplans huse og ikke dobbelthuse, og kommunen, må bruge de penge, der skal til for at byggemodne.

Hvis man har ambitioner om at gøre Karise til en del af en attraktiv bosætningskommune forudsætter det, at man også har de institutioner der skal til, bygning af nye vuggestuer/børnehave, og et nyt plejecenter, det burde være med i den nye lokalplan for Karise.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Infrastruktur - grib chancen
- Undskyldning til tidligere anbragte børn
- Skarven er et grundlæggende problem
- Åbent brev til Teknik og miljø i Faxe Kommune
- Nekrolog over kirkebladet
- Bussemand...
- Enhver nyfaxianer - til anbefaling
- God vind fremover, Ivan Lilleng
- Til Ole Vive, Michael Rosendahl og Knud Erik Hansen
- Bierne og blomsterne...
- Fodboldbaner med kunstgræs: Nej tak!
- Det mener René Tuekær om kunstgræsbaner
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst