Så er der igen strikkefest i Haslev

Onsdag 23. januar 2019 kl. 10:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er der igen strikkefest i Haslev
For 4. gang afholder Gitte Kopranen, i samarbejde med Haslev LOF, Strikkefest i Haslev lørdag d 23. februar kl. 10-17 på Nordskovskolen i Haslev.

Arrangementet har plads til 750 gæster. Der er otte forskellige workshops, hvor man kan lære forskellige teknikker såsom hulmønstre, farvelære, flerfarvestrik, restestrik, mønsterstrik og meget mere.

Og selvfølgelig skal der også kunne shoppes garn, grej og opskrifter på Strikkefesten, så rundt på Nordskovskolen er der hele 20 salgsstande. Stande som kommer fra hele Danmark - grossister, gårdbutikker og garnbutikker.

Kemoheads kommer også på besøg for at samle huer ind til børn og voksne, som har været i kemobehandling. Har du lyst til at være med til at gøre en forskel, så strik et par huer og tag dem med til Merete fra Kemoheads - de vil med sikkerhed blive taget imod med kyshånd.

Byt-til-nyt er kommet for at blive på Strikkefesten. Her kan du medbringe overskydende garn, fejlkøb, rester mm, og uden at penge er involveret, kan du bytte dig til nye garnnøgler. En fantastisk måde at få ryddet op på i gemmerne.

En hel dag med fest og godt selskab, kan gøre man bliver sulten eller har brug for en kop kaffe. Og selvfølgelig er der også tænkt over det. Cafédrengene brygger kaffe i spandevis og har skønne kager. Erik Dam står for frokosten, så her er der også tale om go’ mad. Frokosten skal bestilles på forhånd.

Skulle dette lyde fristende, kan man bestille entre, workshop-og frokostbilletter på www.haslev.lof.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst