Intim samtalekoncert med Ivan Pedersen

Onsdag 23. januar 2019 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Intim samtalekoncert med Ivan Pedersen
Ivan Pedersen

Intim samtalekoncert med Ivan Pedersen
Dennis Flacheberg
Haslev: „Spillestedet” inviterer til en eksklusiv musikalsk oplevelse torsdag den 28. februar kl. 19, nemlig_ „Samtaler på tværs af musikken” med Ivan Pedersen & guitarist Dennis Flacheberg på Faxe Musikskole, Præstevænget 23, Haslev.

Du får her mulighed for at opleve Ivan Pedersen i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den glade sanger stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

Spiller han selv et instrument? Hvad gør ham mest glad og hvad frygter han mest? Hvordan er livet som freelancer? Bliver han nervøs når han skal optræde? Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen?

Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst samt et smil på læben.

Du vil komme til at høre nogle af Ivans egne sange, et par af hans yndlingsnumre og historien om hvorfor han holder af netop de sange.

Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Ivan Pedersen er en af landets absolut mest rutinerede sangere og sangskriver. Han har leveret en perlerække af hits gennem 30 år og har begået sig på de små og store scener.

Han turnerer løbende med sin trio, Sing Sing Sing samt Backseat. Lige nu er han også aktuel med sin nye bog „Med hjertet udenpå”.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i København. Han har studeret på Syddansk Musikerkonservatorium og er i dag freelance musiker, sprællemand og igangsætter. Han har bl.a spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Nikolaj & Piloterne, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.

„Spillestedet” er et samarbejde mellem Faxe Musikskole, Faxe Kommune og Faxe Kommunes Biblioteker, og du kan købe din billet i forvejen på www.faxebibliotek.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre skibe navngives på Gefionspladsen den 1. maj
- Konfirmation i Ulse og Kongsted
- Kunst- og naturfestival indtager Faxe Kommune
- Gedeavlere åbner dørene - blandt andet ved Dalby
- Velsignelse og forbandelse - i Freerslev Kirke
- Er du 60+ så er badminton i FLI måske noget for dig
- Karisefonden og Karise Efterskole støtter forskning i sclerose - det kan du også
- Pigeraketten lander i Haslev på søndag
- Folkeskovens Dag - med prisuddeling og hygge
- Følg dit vandforbrug - og undgå overraskelser
- Haslev Festdage nærmer sig med hastige skridt
- Nyt liv på Hesede Hovedgård
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst