Klaveraften på Vemmetofte

Tirsdag 22. januar 2019 kl. 11:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Klaveraften på Vemmetofte
Mogens Dalsgaard giver koncert på Vemmetofte Kloster

Faxe Kunst- og Musikforening: Foreningen inviterer til klaverkoncert på Vemmetofte Kloster onsdag den 30. januar kl. 20 med Mogens Dalsgaard.

„Danske pianisters grand old man” kaldes han i musikkredse, den myreflittige Mogens Dalsgaard.

Når han er hjemme, giver han søndagskoncerter i sin smukke villa på Malmmosevej i Virum. Når han er udenbys, har han sjældent en ledig aften. Musikforeningerne i det ganske land står nærmest i kø for at engagere ham. Når han giver koncerter, sætter han sig ikke bare til klaveret og spiller løs, han fortæller også om musikken på en saglig, engageret facon, ofte med et glimt i øjet.

Onsdag den 30. januar kl.20 sætter han sig til det dejlige Steinberg flygel i Fruerstuen på Vemmetofte Kloster og øser af sit store repertoire af klaverperler.

Man skal høre musik af bl.a. Chopin, Grieg og Gershwin. Af sidstnævnte „selvfølgelig” Rhapsodie in Blue. Koncerten varer ca. 1½ time incl. 15 minutters pause, hvor klostret er vært ved en forfriskning i spisesalen.

I skrivende stund er der stadig billetter til koncerten. De kan købes som e-billetter på adressen www.faxekunstogmusik, hvor man i øvrigt kan købe billetter til alle syv resterende koncerter i 2019 i Faxe Kunst-og Musikforening.

Gå ind på hjemmesiden , tryk på skiltet ”Køb Billetter” og følg vejledningen. Det gælder både medlemmer og ikke-medlemmer. Billetterne printes ud og medbringes til koncerten, eller forevises på mobiltelefon.

Prisen er 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke medlemmer. Børn og unge under 18 år har fri adgang.

Ikke solgte billetter sælges ved indgangen og betales kontant eller på MobilePay. Er der problemer, kan man ringe til Lis Ella Fruervang på telefon 28 15 50 72.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst