Støttekoncert og releaseparty med Lasse og Mathilde

Søndag 20. januar 2019 kl. 13:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Støttekoncert og releaseparty med Lasse og Mathilde
Lasse og Mathilde spiller velgørenhedskoncert i Haslev

Hele kommunen: Parkinson Klub Faxe har gjort noget af et scoop - Release Party for Lasse og Mathildes nye plade fredag den 1. februar i Haslev.

Lasse og Mathilde & Venner giver en velgørenhedskoncert, hvor overskuddet går ubeskåret til Parkinsonforeningens arbejde i Faxe Kommune.

Tilhørerne vil være de første, som får lov at høre den nye plade „Hvem drømmer hvem?”. Og hvad der ligger i den, noget kryptiske, titel, vil man nok kunne finde ud af, ved arrangementet.

Men hvordan kan det lade sig gøre, at Lasse og Mathilde afholder et Release Party i Haslev, når de jo er fynboer med stort F, og bor i navnkundige Lundeborg?

Rigtige fans af Lasse og Mathilde vil vide, at Mathilde hedder Bondo til efternavn - og hun er faktisk søster til Erik Bondo, der er tidligere lærer på gymnasiet i Haslev, og i øvrigt også byrådsmedlem.

De to søskende kom til at tale om den nye plade, og da de begge har et hjerte der banker for det sociale, blev de enige om at der skulle laves en velgørenhedskoncert i Haslev, og at overskuddet skal gå til Parkinsonforeningens afdeling i Faxe Kommune, hvor Erik er medlem.

Så fredag den 1. februar kl. 18.00 kan man altså opleve Lasse og Mathilde & Venner i „Kultunariet” på Søndergade 12A i Haslev. Dørene åbnes kl. 17.30.

Billetter koster 150 kr. inkl. sandwich (drikkevarer skal købes). Billetter købes hos Haslev Boghandel, indtil mandag den 28. januar. Evt. restbilletter sælges i indgangen, prisen er den samme, men det er så uden sandwich.

Der vil være mulighed for at købe vin, øl eller vand hele aftenen, samt diverse snacks.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst