Leder af den nye FGU-skole i Faxe er ansat

Torsdag 3. januar 2019 kl. 15:37

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Leder af den nye FGU-skole i Faxe er ansat
FGU-afdelingen i Faxe kommer til at ligge VUC

Ny uddannelsesinstitution: Tommy Sylvest er ansat som leder af FGU Midt- og Østsjælland, der dækker kommunerne Ringsted, Sorø, Stevns, Faxe og Køge. Han kommer fra en stilling som rektor på HF & VUC Nordsjælland.

FGU står for Forberedende Grunduddannelse og er en uddannelse for unge, der har brug for et forberedende tilbud for at blive klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse eller opnå kompetencer til at gå i job.

Ringsted Kommunes borgmester, Henrik Hvidesten, er formand for bestyrelsen i FGU Midt- og Østsjælland og har været med i ansættelsesudvalget. Han glæder sig til samarbejdet med Tommy Sylvest.

- Med ansættelsen af Tommy Sylvest har vi fået den helt rigtige mand til at stå i spidsen for både etableringen og driften af FGU Midt- og Østsjælland. Tommy har stor ledererfaring fra både det private erhvervsliv og offentlige institutioner. Samtidig har han et solidt kendskab til uddannelsessektoren fra flere niveauer, siger Henrik Hvidesten.

FGU Midt- og Østsjælland samt én FGU-skole vil blive etableret på Klemmenstrupgård i Køge. I Ringsted vil der blive etableret en FGU-skole i tilknytning til Campus, og der vil komme en FGU-skole i Faxe - alle med start den 1. august 2019 eller snarest derefter.

Tommy Sylvest begynder sit arbejde som leder af FGU Midt- og Østsjælland den 15. januar.

- Jeg glæder mig til at begynde arbejdet hos FGU Midt- og Østsjælland, og det bliver spændende at være med til at etablere en helt ny type uddannelse for unge. Jeg er sikker på, at vi med FGU Midt- og Østsjælland kan gøre en positiv forskel for en masse unge og hjælpe dem godt på vej videre til en uddannelse eller i job, siger Tommy Sylvest.

Tommy Sylvest har tidligere været forstander på VUC & HF Nordjylland samt adm. direktør i Geopartner. Han betegner sig selv som skole-menneske og har beskæftiget sig med ledelse i mere end 25 år. Han kommer fra en stilling som rektor på HF & VUC Nordsjælland. Privat bor han i Hillerød med sin kone.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 4’eren i Freerslev med rammende toner og billeder
- Ildsjæle - i Red Barnet Faxe
- Forårsudstilling hos Blomstermaleren
- Verdens Gang - i en god sags tjeneste
- Nu varer det ikke længe før Torvedagene starter
- Nu kører polermestrene også her i området
- Kæmpe jubilæumsshow i Faxe Musikkolen
- Kæmpe loppemarked i Rønnede nu på søndag
- Ib Elberg: 30 år med Din Tøjmand i Faxe
- Kæmpe lastbiltræf i Dalby - i miniformat
- Løbeklubben Sibirien samler skrald - vil du hjælpe?
- Haslev TT har opvisning
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst