Nytårskoncert i Terslev

Torsdag 3. januar 2019 kl. 11:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nytårskoncert i Terslev
Mette Grosbøl

Nytårskoncert i Terslev
Torleif Steinstø
Torsdag den 10. januar kl. 19.00 inviterer Terslev Menighedsråd til en festlig og gratis nytårskoncert i Teslev Sognegård.

Mette Grosbøl og Torleif Steinstø fra Det Kongelige Teater, byder på kendte sange fra La Boheme, La Traviata, Annie get your gun og Porgy & Bess.

Mette og Torleif har arbejdet sammen på Det Kongelige Teater i 14 år, så de kender hinanden rigtigt godt. Aftenens pianist, Andreas Vestbø, bor i Præstø, og er med for første gang.

Andreas Vestbø, Ph.d. er kemiingeniør til daglig, men har arbejdet ved siden af som akkompagnatør i flere år. Han spiller til lidt af hvert inklusiv forskellige fritidskor og solister blandt andet Tomas Ambt Kofod og sin kone Amy Vestbø. Han har også spillet under Charlotte Dagnæs-Hansens ledelse for Præstø-koret og for Præstø og Skibinge kirkekor.

Mette Grosbøl (sopran) er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og efterfølgende på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med yderlige studier hos Douglas Yates og Arwel Morgan.

Hun startede sin karriere som musicalsanger på Århus Teater og blev ansat i Det Kongelige Operakor i 2005. På Det Kgl. Teater har hun sunget flere solopartier som f.eks. Papagena i „Tryllefløjten” og senest moderen til den dræbte pige i den anmelderroste „Dead Man Walking.

Mette har en alsidig solistisk karriere spændende fra koncerter over Donna Anna i Mozarts „Don Giovanni” til en badeværelsesudgave af belcantoklassikeren „Maria Stuart”, der foregik på et toilet med blot 5 publikummer af gangen.

Torleif Steinstø (tenor) er født og opvokset i Sverige, men har boet i Danmark siden 2005. Efter sin eksamen fra Musikhögskolan i Gøteborg, med trombone som hovedfag, begyndte Torleif at uddanne sig til operasanger privat hos tenoren Tomas Lind på Gøteborgsoperan, og hos dirigent Gunnar Staern i Malmø. Senere også hos Tonny Landy og Klavs Levinsky i København.

Torleif er siden 2004 fast medlem i Det Kongelige operakor ved det Kongelige Teater. Der har han også sunget roller som Malcolm i Verdis Macbeth, Spoletta i Puccinis Tosca og Normanno i Donizettis Lucia di Lammermoor.

Menighedsrådet byder på boblende vin og kransekage.


Andreas Vestbø

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kæmpe lastbiltræf i Dalby - i miniformat
- Løbeklubben Sibirien samler skrald - vil du hjælpe?
- Haslev TT har opvisning
- Knud Romer besøger Litteraturcafeen
- Diplomstævne i Haslev Amatør Bokseklub
- Tog kører 120 km/t forbi Haslev Station - så pas ekstra på
- Tre guld, tre sølv og to DM-bronzemedaljer til Haslev
- Sjællandsmesterskab til Haslev Kegleklub
- Hunden Audi fra Haslev kommer på frimærker
- Super-søndag i Haslevhallen
- Det største fund af en mosasauer i Danmark
- Bent Schmidt udstiller på plejehjemmet på Thyco Brahes Vej
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst