Vision eller mangel derpå

Onsdag 2. januar 2019 kl. 15:08

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vision eller mangel derpå
Indlæg af:
P. Christiansen,
Drosselvej 37a
Karise


Så er forslaget til en kommende lokalplan for Karise på vej. Center for plan og miljø besluttede (27/2 2017) , at byudviklingen primært skal ske på arealet vest for Karl af Rises vej, og at der åbnes mulighed for en mindre udstykning nordvest for Drosselvej 41.

På initiativ Ejeren af området nordvest for Drosselvej, har kommunen udarbejdet et forslag til lokalplan for bebyggelse af 22 boliger i dobbelthuse. Da lokalplanen også giver mulighed for, at der også gives tilladelse til at grunden udstykkes til parceller, syntes undertegnede, at dette må være at foretrække.

Kommunalbestyrelsen har åbenbart en forkærlighed for, og give tilladelse til, at plastre alle de små byer i kommunen til med dobbelthuse, det er vel også en god forretning, bygherren tjener penge, kommunen håber at tjene penge i form af skatter og har ingen væsentlige udgifter forbundet hermed endnu, men hvor ser det trist ud med disse kolonier af dobbelthuse.

Og ambitionen om at være den attraktive bosætningskommune, som vores politikere ønsker sig, indebære også, at der bliver plads, på vores institutioner for børn og gamle.

Det kunne være interessant, om at de forskellige politikere kom på banen, og kom med deres mening og visioner om Faxe Kommunes fremtid.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Verdens bedste velfærdssamfund - for nogen
- Svar til Mikkel Dam - om at være til for borgerne
- Stakkels arme mig...
- Giv borgerne reel indflydelse i Faxe Kommune
- Spørgsmål til Ole Vive
- Når den sunde fornuft sejrer
- Bevar beskyttet beskæftigelse på Faxe Vandrehjem
- Det offentlige er til for borgerne - ikke omvendt
- Oh grønne Gud
- Nej, vi skulle aldrig have lagt kommunerne sammen
- En bosætningskampagne der ikke virker
- Det nære sundhedsvæsen?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst