Kom og prøv det selv - på håndboldens dag

Onsdag 2. januar 2019 kl. 09:09

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kom og prøv det selv  - på håndboldens dag
Kom og prøv det selv  - på håndboldens dag
Team Faxe Håndbold inviterer til Håndboldens Dag.

Lørdag den 5. januar kommer Team Faxe Håndbold og resten af Danmark til at syde af håndbold, når der for første gang afholdes den fælles åbent-hus-dag Håndboldens Dag.

Skyd 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien. Besøg Team Faxe Håndbold i Haslev Hallerne, hal B kl. 10.00-13.00, så garanterer klubben for store smil og sved på panden.

På Håndboldens Dag kan du prøve at spille med bløde håndbolde, være med til sjove boldlege for små og store, prøve Håndboldfitness og se en showkamp. Du kan også få taget et billede med klubbens maskot, Dino.

- Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet, fortæller Henriette Nielsen fra arrangørgruppen og Bettina Dau Frederiksen, formand for Team Faxe Håndbold, og fortsætter:

- Vi håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Derfor håber vi at se både nye og kendte ansigter i hallen den 5. januar - alle er velkomne.
Håndbold i hele januar

Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar. Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om billetter til VM-finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurrence på dagen.

Håndboldens Dag er et nyt initiativ under „Bevæg dig for livet - Håndbold” i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag. Følg også arrangementet på Facebook: Team Faxe Håndbold - Tag familien med til Håndboldens Dag.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Så skal der ryddes op - og vises flot strik
- Temaet for Haslev Kulturnat 2019 er billeder
- Rivierafest med gratis tilbud til alle børn
- Skød med oversavet jagtgevær i Haslev
- Kafferisteri er åbnet i Hesede Hovedgård
- Flotte VM-placeringer til Nikolai fra Dalby
- At rejse er at leve - rejsebrev fra Jan Gonz Jakobsen
- Ivan Lilleng ønsker at træde ud af byrådet
- Biografdirektøren: Kommunen har været helt fantastisk
- Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
- John blev årets Fuglekonge
- Så åbnede Veras Verden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst