Peaceful Living - alternativ behandler i Haslev

Onsdag 19. december 2018 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Peaceful Living - alternativ behandler i Haslev
Taslima Mattsson

Coaching og healing: Taslima Mattsson har lejet et lokale i Center for Sundhed & Balance på Vestergade 15 i Haslev og tilbyder her holistisk coaching og healing.

Taslima mener at krop, sind og ånd hænger sammen. Når vi vælger at overhøre kroppens signaler, sætter det sig i vores fysiske krop, som smerter eller anden ubehag og nogle gange direkte blokerer for at energien kan flyde frit i vores krop.

Under coaching taler hun med klienten om de ting der tynger - det kan f.eks. være stress - og healer herefter, hvis der er brug for det. Når hun healer tager hun udgangspunkt i chakra-systemet, som „fortæller” hvor i kroppen der er ubalancer eller måske endda blokeringer.

Vi består af mange chakra, men de 7 hovedchakra ligger i midten af vores krop. Et chakra kan beskrives som et energihjul, der hjælper med at fordele livsenergi i vores krop. Hvis der er ubalance eller direkte blokeringer i chakraet, kan energien ikke strømme ud i vores krop, og der kan opstå smerter og skavanker - som Taslima kan rette op på.

Taslima har selv oplevet at være syg - så syg at hun måtte sidde i kørestol. Det viste sig at hun led af fibromyalgi, og lægerne sagde, at det bare var noget hun skulle lære at leve med.

Men det ville hun ikke acceptere, og opsøgte derfor en alternativ behandler, og da det viste sig at virke, besluttede hun sig for selv at uddanne sig inden for området - og har altså nu åbnet klinik i Haslev.

Taslima Mattsson er frivillig og ulønnet coach for Team Faxe Håndbolds U14-piger, og har planer om at starte aftenmeditation for teenagere, for hun synes at unge mennesker ofte lever et alt for hektisk liv, hvorfor en aften med meditation vil kunne have en meget positiv effekt.

Du kan læse mere om klinikken på peacefulliving.dk

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Så skal der ryddes op - og vises flot strik
- Temaet for Haslev Kulturnat 2019 er billeder
- Rivierafest med gratis tilbud til alle børn
- Skød med oversavet jagtgevær i Haslev
- Kafferisteri er åbnet i Hesede Hovedgård
- Flotte VM-placeringer til Nikolai fra Dalby
- At rejse er at leve - rejsebrev fra Jan Gonz Jakobsen
- Ivan Lilleng ønsker at træde ud af byrådet
- Biografdirektøren: Kommunen har været helt fantastisk
- Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
- John blev årets Fuglekonge
- Så åbnede Veras Verden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst