Colon- og Zoneterapi i Faxe Sundhedscenter

Tirsdag 18. december 2018 kl. 08:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Colon- og Zoneterapi i Faxe Sundhedscenter
Helle Juhl

Hos Helle Juhl kan man få både indre og ydre behandlinger - hun tilbyder nemlig både zoneterapi og Colonterapi, hvilket på almindelig dansk betyder tarmskylning.

Colon- og Zoneterapi-klinikken ligger på 1. sal i bygning 4, og her råder Helle Juhl over to lokaler - det ene til zoneterapi og det andet til colon-behandlinger.

Zoneterapi kender de fleste. Det er behandlinger der handler om tryk på fødderne, hvorved problemer som f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer og hormon­problemer kan løses.

Helle Juhl blev uddannet zoneterapeut i 1998, og havde i begyndelsen klinik i hjemmet i Rønnede, arbejdede en periode på kontor, men har nu åbnet klinik i Faxe Sundhedscenter, og udvidet med colon-terapi.

Colon er det latinske navn for tyktarm, og i al sin enkelthed går behandlingen ud på at rense tyktarmen. Det sker ved at der føres et lille rør op i endetarmen, hvorefter der indføres tempereret vand, der renser tarmen, inden efterladenskaberne ledes ud gennem et andet lille rør.

Mange mennesker har problemer med fordøjelsen, og her kan denne behandling være en stor hjælp, fortæller Helle Juhl - en god udrensning giver velvære.

Man kan sammenligne tyk­tarmen med en faldstamme fra håndvasken. Her kender de fleste nok problemet med at urenheder sætter sig fast. Det er ikke godt, men problemet løses med - en udrensning.

Den maskine Helle bruger har hun fra en af de kendte i branchen, nemlig Jette Plesner, der nu er gået på pension, og desuden er Helle Juhl, så vidt vides, den eneste syd for København der tilbyder Colon-terapi.

Hun fortæller at man efter en behandling, hvis det er nødvendigt, kan tage nogle såkaldt gode tarmbakterier - probakterier - men dem kan man ikke købe hos hende. Her skal man en tur på apoteket eller i Matas.

Årsagen til at man ikke kan købe dem hos Helle Juhl er, at hun synes det er forkert, både at yde behandlingen og sælge de gode bakterier - hun vil ikke lægge pres på sine kunder.

Lige nu har hun i øvrigt introduktionstilbud, hvilket man kan se i en annonce her i avisen og på hjemmesiden www.colonzone.dk

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Så skal der ryddes op - og vises flot strik
- Temaet for Haslev Kulturnat 2019 er billeder
- Rivierafest med gratis tilbud til alle børn
- Skød med oversavet jagtgevær i Haslev
- Kafferisteri er åbnet i Hesede Hovedgård
- Flotte VM-placeringer til Nikolai fra Dalby
- At rejse er at leve - rejsebrev fra Jan Gonz Jakobsen
- Ivan Lilleng ønsker at træde ud af byrådet
- Biografdirektøren: Kommunen har været helt fantastisk
- Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
- John blev årets Fuglekonge
- Så åbnede Veras Verden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst