Haslev Brillecenter besøgte William Morris i London

Tirsdag 18. december 2018 kl. 10:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Brillecenter besøgte William Morris i London
Fra venstre: Henrik Pedersen, dansk grossist, Jeanette Larsen, Henriette Svanebjerg, Tine Lavsen og Helle Cornelius fra Haslev Brillecenter samt Robert William Morris

For første gang nogensinde inviterede Robert William Morris, indehaver af designfirmaet William Morris, to brilleforretninger på besøg i deres hovedsæde i London - den ene var Haslev Brillecenter.

Tine Lavsen, indehaver af Haslev Brillecenter, var ikke længe om at takke ja til invitationen, og slog den så sammen med forretningens julefrokost - hvorfor der var lukket i forretningen i Haslev forrige fredag og lørdag.

Det var en stor oplevelse at komme indenfor i den verdenskendte designvirksomhed og få et indblik i hvordan den fungerer - og ikke mindst at få et smugkig i den kommende kollektion.

Robert William Morris „nøjedes” ikke med at vise rundt i, og fortælle om, sin virksomhed. Han deltog også i Haslev Brillecenters julefrokost i Englands hovedstad.
- Han er en yderst behagelig og meget karismatisk mand. En rigtig gentleman, hvilket blandt andet viste sig ved den måde hvorpå han omtalte og omgik sine medarbejdere, fortæller Henriette Svanebjerg fra Haslev Brillecenter.

Inspirationen til sine briller får Robert William Morris blandt andet ved at deltage i modeshows, men selv om tøjet ved modeshows for det meste er meget specielt, så er hans stel mere afdæmpede - moderne og elegante på en måde så alle kan bære et stel fra William Morris. Kig ind til Haslev Brillecenter os se stellene.

William Morris blev stiftet i 1996, og er fra sin spæde start, vokset til at sælge brillestel over hele verden. Robert William Morris betragter sin virksomhed som en familie.

På hjemmesiden kan man derfor blandt andet læse dette:

A family that listens, provides knowledge, adapts to needs and sets standards. All delivered with love and passion that’s simply unrivalled by anyone.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Så skal der ryddes op - og vises flot strik
- Temaet for Haslev Kulturnat 2019 er billeder
- Rivierafest med gratis tilbud til alle børn
- Skød med oversavet jagtgevær i Haslev
- Kafferisteri er åbnet i Hesede Hovedgård
- Flotte VM-placeringer til Nikolai fra Dalby
- At rejse er at leve - rejsebrev fra Jan Gonz Jakobsen
- Ivan Lilleng ønsker at træde ud af byrådet
- Biografdirektøren: Kommunen har været helt fantastisk
- Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
- John blev årets Fuglekonge
- Så åbnede Veras Verden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst