Veterantoget på juletur til Haslev

Søndag 2. december 2018 kl. 10:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Veterantoget på juletur til Haslev
Søndag den 9. december og lørdag den 15. december er der hver dag to muligheder for at komme ud at køre med Østsjællandske Jernbaneklubs hyggelige motorvognstog.

Kl. 10.35 køre toget til Næstved hvorfra man kan komme på toget tilbage kl. 11.25 eller 15.25. Så der er en mulighed for at se på byen.

En anden mulighed er at tage toget kl. 11.49, her kører klubbens motorvognstog i adstadigt tempo til Køge, her er der mulighed for at gå en tur i den hyggeligt pyntede by, eller man kan blive ombord på toget der kører til Egøje, hvor juletræsplantagen ligger lige ved siden af stationen.

Det er Østsjællandske Jernbaneklub der sælger juletræerne til fair priser. Der er mulighed for fæld selv eller udvælge et af de i forvejen fældede træer. Træerne kommer med toget hjem, hvor de bliver læsset af godsvognen på stationens perron.
Der er ankomst til Køge kl. 12 14. Kl. 12.16 køres der videre til Egøje. Der køres retur fra Egøje kl. 13.55, Køge kl. 14.05, Holme Olstrup kl. 14.47 med ankomst til Næstved kl. 14.56

Med i toget er klubbens handelsafdeling, der sælger varme og kolde drikke, æbleskiver og lidt jernbane julegaver. I toget og juletræsplantagen kan der betales med kontanter og MobilePay.

Billetprisen for en retur billet er for voksen kr. 85,- barn 4-13 år kr. 40,- børn på 3 år og derunder kører gratis med veterantoget. Der er mulighed for at købe en familiebillet (2 voksne og 2 børn 4-13år) til kr.230,-. Billetter købes via billetfix.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bach-koncert i Kongsted
- Skal din hund lære at finde forsvundne mennesker - for alvor?
- RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
- Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
- Brag af en fest markerer sidste skoledag
- Karise blev pænere
- Fortsat mange der vælger Midtsjællands Gymnasium
- PostNord åbner udlevering i Terslev og Dalby
- Børne- og ungeafdelingen holder lukket
- Ta' på hornfisketur på Haslev Sportsfiskerforening
- Halfest i Faxe 2019 - back to basic
- Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst