Veterantoget på juletur til Haslev

Søndag 2. december 2018 kl. 10:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Veterantoget på juletur til Haslev
Søndag den 9. december og lørdag den 15. december er der hver dag to muligheder for at komme ud at køre med Østsjællandske Jernbaneklubs hyggelige motorvognstog.

Kl. 10.35 køre toget til Næstved hvorfra man kan komme på toget tilbage kl. 11.25 eller 15.25. Så der er en mulighed for at se på byen.

En anden mulighed er at tage toget kl. 11.49, her kører klubbens motorvognstog i adstadigt tempo til Køge, her er der mulighed for at gå en tur i den hyggeligt pyntede by, eller man kan blive ombord på toget der kører til Egøje, hvor juletræsplantagen ligger lige ved siden af stationen.

Det er Østsjællandske Jernbaneklub der sælger juletræerne til fair priser. Der er mulighed for fæld selv eller udvælge et af de i forvejen fældede træer. Træerne kommer med toget hjem, hvor de bliver læsset af godsvognen på stationens perron.
Der er ankomst til Køge kl. 12 14. Kl. 12.16 køres der videre til Egøje. Der køres retur fra Egøje kl. 13.55, Køge kl. 14.05, Holme Olstrup kl. 14.47 med ankomst til Næstved kl. 14.56

Med i toget er klubbens handelsafdeling, der sælger varme og kolde drikke, æbleskiver og lidt jernbane julegaver. I toget og juletræsplantagen kan der betales med kontanter og MobilePay.

Billetprisen for en retur billet er for voksen kr. 85,- barn 4-13 år kr. 40,- børn på 3 år og derunder kører gratis med veterantoget. Der er mulighed for at købe en familiebillet (2 voksne og 2 børn 4-13år) til kr.230,-. Billetter købes via billetfix.dk

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Flest vil bo i Dragør, færrest på Mors - og nogle i Faxe
- Snak med biskoppen og alt mellem himmel og jord
- Kendte tegnestuer giver bud på besøgscenter for Stevns Klint
- Savner du denne cykel?
- 6 år og Danmarksmester for anden gang
- Julestue i det gamle seminarium
- Julehistorien del 1, 2 og 3 - skriv 4. del og vind en julekurv
- Det bliver ikke dyrere at ta’ en taxa i Faxe i julen
- Nu er der også julestue på Henriettelund
- Faxe Blæserne holder julekoncert
- Rønnede IF Gymnastik - en springsikker forening
- Lizzie har været dagplejer i 40 år - og nu stopper hun
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst