Ny klinik for Kranio Sakral og kropsterapi

Tirsdag 4. december 2018 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny klinik for Kranio Sakral og kropsterapi
Gitte Linnemann Foverskov i gang med behandling i sin nye klinik

Rønnede: Gitte Linnemann Foverskov har åbnet klinik for Kranio Sakral og Kropsterapi i Det gamle Rådhus i Rønnede.

Gitte er uddannet Social- og sundhedsassistent og har indtil nu kun brugt sin Kranio Sakral Terapeut-uddannelse som et bijob ved siden af arbejdet hos en speciallæge.

- Men for to måneder siden tog jeg springet og sagde mit stressende job op, for at arbejde med det jeg brænder for, nemlig at få mennesker til at få det bedre, fortæller Gitte Linnemann Foverskov.

- Jeg synes at det er trist at der bliver stillet så mange krav, at mennesker i stigende grad går til læge med ondt i kroppen og tegn på stress, og brugen af smertestillende medicin og af medicin mod for meget mavesyre er eksploderet. Det er ikke kun et problem for voksne. Som terapeut møder man desværre også børn og unge med symptomer på stress i en alt for ung alder, siger hun.

Kranio Sakral Terapi udspringer af Osteopati og er en meget blid behandling til både børn og voksne. Med meget præcise teknikker hjælper Gitte kroppen med at rette op på, og løsne op for, spændinger og skævheder i bl.a. kraniets knogler, ryggen og bækkenet.

- Fordi Kranio Sakral Terapi er en så blid behandling med meget dyb virkning, er den også rigtig god mod stress og depression, og jeg ville ønske at det danske sundhedssystem var skruet anderledes sammen, hvad angår alternativ behandling, udtaler Gitte Linnemann Foverskov.

Hun behandler også babyer i sin klinik og har et par gange været ude til det som hun kalder for puslebordsbehandling, hvor mor og far har været tyndslidte pga. et skrigende kolikbarn eller andre startproblemer hos det lille nye menneske.

- Behandlingen hjemme på eget puslebord, i trygge rammer, har egentlig været ret god, så det har jeg tænkt mig at fortsætte med. Det at den nybagte familie ikke behøver at tænke på at samle sig omkring at skulle ud af døren er en stor hjælp, så det håber jeg vil blive modtaget godt hos mine nye klienter, siger Gitte.

Om man er baby med låst nakke efter fødslen eller teenager med teck neck (ondt i nakken af forkert hovedstilling ved brug af Iphone/computer), kontormenneske med nakkespændinger, arbejdsmand eller sosu-hjælper med ondt i ryggen, eller man har været ude for en ulykke og har fået hjernerystelse eller piskesmæld, så har de fleste en god oplevelse og gavn af at få en behandling, fortæller Gitte Linnemann Foverskov.

- Kranio Sakral Terapi er dér jeg lægger hovedvægten i min behandling. Jeg har flere værktøjer i skuffen, og hvis der er behov for f.eks. noget bindevævsteknik bliver det helt naturligt også en del af min behandling, lyder det fra Gitte, der er Registreret alternativ Behandler.

Læs mere på klinikkens hjemmeside www.glf-kst.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Bach-koncert i Kongsted
- Skal din hund lære at finde forsvundne mennesker - for alvor?
- RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
- Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
- Brag af en fest markerer sidste skoledag
- Karise blev pænere
- Fortsat mange der vælger Midtsjællands Gymnasium
- PostNord åbner udlevering i Terslev og Dalby
- Børne- og ungeafdelingen holder lukket
- Ta' på hornfisketur på Haslev Sportsfiskerforening
- Halfest i Faxe 2019 - back to basic
- Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst