Verdens Gang: Undskyld, undskyld og atter undskyld

Mandag 26. november 2018 kl. 18:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Verdens Gang: Undskyld, undskyld og atter undskyld
Verdens Gang: Undskyld, undskyld og atter undskyld
Aksel Wolter
VERDENS GANG leveres af
Aksel Wolter


Hvis noget kommer for dagen, som jeg ikke skulle have gjort, vil jeg gerne beklage og allerede nu sige undskyld. Hvis jeg i dag begår fejl eller fornærmer nogen, vil jeg straks gerne sige undskyld. Og hvis der i fremtiden sker noget. Så UNDSKYLD.

Vognmandsfirmaet Kurt Beier og administrerende direktør Karsten Beier har ikke levet op til deres moralske ansvar som arbejdsgiver. Det kræver nu en undskyldning, siger Karsten Beier.

Jeg vil meget gerne beklage de billeder, som er blevet vist og undskylde for det. Vores faciliteter har simpelthen ikke været i orden, siger Karsten Beier. Og som kompensation tilbød han chaufførerne en lønstigning fra 15 kr til 20 kr i timen. Men tænk; de sagde nej...

Andre nøjes bare med at beklage.
Advokatfirmaet Bech - Bruun modtog et honorar på 3,5 millioner kroner for at undersøge svindel for staten, selvom de altså også havde rådgivet om at omgå skattereglerne.

- Det er beklageligt, at man på det tidspunkt ikke har udvist den fornødne dømmekraft og har undladt den rådgivning, og det tager vi skarpt afstand fra, siger Steen Jensen, der er næstformand i Bech-Bruun, og fortsætter:

- Vi er meget kede af, at vi er blevet bragt i den situation, og at vi har lavet den opgave på det tidspunkt. Havde vi haft det indblik, vi har i dag, så havde vi ikke lavet den, siger han.

Møntvaskeriet i Danske Bank, hvor omkring 1500 milliarder kroner strømmede uhindret igennem bankens estiske afdeling fra 2007 til 2015, har kostet administrerende direktør Thomas F. Borgen jobbet.

- Som jeg ser det i dag, skulle jeg have engageret mig bedre i den estiske filial, da jeg var ansvarlig for aktiviteterne. Jeg skulle også have fulgt bedre op på nedlukning af non-resident porteføljen, da det skete. Og jeg skulle have iværksat den undersøgelse, som nu har fundet sted tidligere i forløbet, sagde Thomas F. Borgen.

Han fik dog alligevel et gyldent håndtryk, hvad han hverken undskylder eller beklager!!

Der har ikke været tale om nogle former for strafretslige tiltag i ovennævnte tilfælde. Så alt skulle være i skønneste orden...

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bach-koncert i Kongsted
- Skal din hund lære at finde forsvundne mennesker - for alvor?
- RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
- Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
- Brag af en fest markerer sidste skoledag
- Karise blev pænere
- Fortsat mange der vælger Midtsjællands Gymnasium
- PostNord åbner udlevering i Terslev og Dalby
- Børne- og ungeafdelingen holder lukket
- Ta' på hornfisketur på Haslev Sportsfiskerforening
- Halfest i Faxe 2019 - back to basic
- Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst