Hyggeligt julemarked på Faxe Vandrerhjem

Tirsdag 27. november 2018 kl. 09:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hyggeligt julemarked på Faxe Vandrerhjem
De glæder sig til mange gæster både til julemarkedet og i Café Udsigten. fra venstre bestyrelsesformand Henning Poulsen, souschef Aviaja Lorenzen og daglig leder Morten Romme

Hyggeligt julemarked på Faxe Vandrerhjem
Hyggelig julestemning på Faxe Vandrerhjem
Jul med udsigt: Søndag den 2. december inviterer Faxe Vandrerhjem til stort og hyggeligt julemarked - men en fantastisk udsigt ud over Faxe Kalkbrud.

Julemarkedet foregår fra kl. 10 til 16, men har man lyst til at blive længere, er man meget velkommen til det, for den nye café - med det retvisende navn Café Udsigten - har åbent til kl. 20 - hvilket cafeen iøvrigt har hver eneste dag.

Ud over det almindelige menukort i Café Udsigten, er det, i anledning af julemarkedet, udvidet med en lækker flæskestegsburger - og naturligvis gløgg og æbleskiver.

Mange private har en stand på julemarkedet. Man kan blandt andet købe nisser og træting, flotte dekorationer, broderi og hæklede ting - altsammen velegnede som julegaver.

Desuden har Faxe Bixen, som ellers har butik i Fakse Midtpunkt, deres egen stand, ligesom vandrerhjemmets ansatte, borgere i beskyttet beskæftigelse, har en stand hvor de sælger ting de selv har lavet - bl.a. nisser, julepynt, juletræsfødder og småkager.

Der vil også være et lotteri, fortæller souschef Aviaja Lorenzen. Et lotteri hvor Faxes forretning har doneret gevinster. Overskuddet fra lotteriet går til gode oplevelser for de medarbejdere der er i beskyttet beskæftigelse.

Udenfor er der bål og salg af pyntegrønt, ligesom man kan nyde dejlig julemusik.
Resten af 2018 har Café Udsigten iøvrigt nogle rigtig gode tilbud. Mandage er der husets store burger med pommes frittes, tirsdage bydes der på kaffe med tirsdags-snegl, onsdag er der Dagens Ret, torsdag er der Kage Surprise og fredag fyraftensøl med saltet knas samt 10% rabat på alle husets burgere/sandwich.

Café Udsigten har åbent alle dage fra kl. 10 til 20, og har mere på menukortet end nævnt ovenfor.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bach-koncert i Kongsted
- Skal din hund lære at finde forsvundne mennesker - for alvor?
- RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
- Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
- Brag af en fest markerer sidste skoledag
- Karise blev pænere
- Fortsat mange der vælger Midtsjællands Gymnasium
- PostNord åbner udlevering i Terslev og Dalby
- Børne- og ungeafdelingen holder lukket
- Ta' på hornfisketur på Haslev Sportsfiskerforening
- Halfest i Faxe 2019 - back to basic
- Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst