Møns Bank åbner ny stor bank i Rønnede

Onsdag 21. november 2018 kl. 14:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Møns Bank åbner ny stor bank i Rønnede
Erhvervskonsulent Henrik Steen Hansen er første mand på banen i Møns Banks nye afdeling i Rønnede - som Michael Dahl fra Karise Byg og Anlæg her aftaler at stille til rådighed for bankdirektør Flemming Jensen

Efter succesfulde etableringer i Næstved og Vordingborg de senere år er Møns Bank nu klar til at opprioritere indsatsen overfor kunder på Midt- og Østsjælland, herunder Stevns.

- Vi har besluttet at etablere en slagkraftig afdeling i Rønnede, hvilket sker som følge af bankens stigende aktivitet på Østsjælland gennem de senere år - fra Rønnede mod Haslev og ud mod Stevns, fortæller bankdirektør Flemming Jensen.

Møns Bank overtog aktiviteterne efter Kongsted Sparekasse tilbage i 2013.

- Lige siden har vi mærket en stigende interesse for et pengeinstitut med en lokal profil, hvilket ikke er blevet mindre efter at de landsdækkende pengeinstitutter har nedlagt deres filialer i byer som Faxe, Haslev og Store Heddinge, siger Flemming Jensen.

- Vores erhvervskonsulent Henrik Steen Hansen er én af vores konsulenter, som med bopæl i området har stor indsigt i de lokale virksomheders driftsforhold og rammebetingelser. Han er som sparringspartner med til at løfte væksten hos mange af områdets virksomheder, tilføjer Flemming Jensen.

Central placering

Den nye afdeling placeres i den tidligere rådhusbygning på Industrivej 2 i Rønnede, som entreprenør Michael Dahl fra Karise Byg og Anlæg ejer. Samtidig flytter bankens nuværende afdeling i Kongsted til den nye adresse. I denne forbindelse vil bankens pengeautomat samtidig få en ny placering i Rønnede.

- Det er et område med mange muligheder, og samtidig er det geografisk stort, hvorfor der helt naturligt har været mange drøftelser om placeringen af den nye afdeling. Tilgængelighed for kunderne er prioriteret højest, og valget er blevet en central placering i Rønnede, som er et trafikalt knudepunkt for området, udtaler Flemming Jensen.

Bygningerne rummer gode arbejdsrammer og mødefaciliteter, herunder den gamle byrådssal, der kan anvendes til større kundearrangementer og møder med det lokale erhvervsliv.

Medvirkende til beslutningen om placeringen har også været, at vigtige samarbejdspartnere som Business Faxe bliver bankens nabo, og Østdansk Landboforening ligger lige om hjørnet.

Banken forventer at åbne i løbet af 1. kvartal 2019, hvor 8-10 medarbejdere vil stå klar til at rådgive om erhvervs- og landbrugsfinansiering, formuerådgivning, herunder investering og pension samt realkredit- og ejendomsfinansiering.

„I de kommende måneder vil vi se os godt omkring efter nye medarbejdere, der er servicemindede og fagligt velfunderede samt har et stort kendskab til de lokale forhold i området, siger Flemming Jensen.

- Men det bliver ikke kun i Rønnede, vi vil betjene kunderne. Vi oplever, at kunderne sætter stor pris på den opmærksomhed og det engagement, de oplever, når vi besøger dem på deres hjemmebane. Så dét vil vi helt klart fortsætte med, uagtet vores nye etablering, siger han.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
Dejlig nyhed... Små, lokale banker for bredere skuldre, mens de STORE banker bli'r tyndslidte af al den hvidvask de foretager sig...
Eddie van Lüthje, 21-11-2018 19:06:32


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Bach-koncert i Kongsted
- Skal din hund lære at finde forsvundne mennesker - for alvor?
- RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
- Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
- Brag af en fest markerer sidste skoledag
- Karise blev pænere
- Fortsat mange der vælger Midtsjællands Gymnasium
- PostNord åbner udlevering i Terslev og Dalby
- Børne- og ungeafdelingen holder lukket
- Ta' på hornfisketur på Haslev Sportsfiskerforening
- Halfest i Faxe 2019 - back to basic
- Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst