Var det ikke noget at blive medlem af Faxe Erhvervsforening?

Mandag 19. november 2018 kl. 16:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Var det ikke noget at blive medlem af Faxe Erhvervsforening?
Formanden for Faxe Erhvervsforening, Ib Elberg, er ved at gøre klar til julekonkurrence og kampagne for at få flere medlemmer i foreningen

Om sommeren kan man nyde smukke blomster i byen. Der er levende musik hen over sommeren. Der er Crazy Night med fremragende musik og mange andre aktiviteter. Der er Halloween og inden længe kan man nyde byens flotte juleudsmykning.


Dertil kommer Faxe by Gavekort og flere andre aktiviteter hen over året, som alle glæder sig over, men det er ikke ting der kommer dumpende ned fra himlen.

Der er mange mennesker der sørger for at tingene sker - ligesom det jo koster en del penge at gøre byen flot og hyggelig at være i, og hvor kommer de penge egentlig fra? Jo, nogle af dem, specielt til de større arrangementer, kommer fra Faxe Kommune, der gerne støtter det lokale erhvervsliv. Men selv om kommunen spæder til, så er det ikke nok.

Resten af pengene kommer fra Faxe Erhvervsforening - altså fra de penge man betaler for at være medlem i foreningen. Og hvem kan så være medlem i Faxe Erhvervsforening?

Det kan alle der har lyst. Og med alle menes forretninger, virksomheder og, ikke mindst, enkeltpersoner, der gerne vil støtte byen Faxe.

Det er ikke særlig dyrt at blive medlem af Faxe Erhvervsforening. Som almindelig borger koster det kun 325 kr. om året inklusive moms. Virksomheder og forretninger skal betale lidt mere, hvilket vil sige fra 825 kr. til 2270 kr. om året eksklusive moms.

Julekonkurrence
Faxe Erhvervsforening er lige nu i gang med en hvervningskampagne for at få flere medlemmer, og de der allerede er medlem, får sat et skilt i døren, så man kan se at de er medlem - og hos dem er der en julekonkurrence som alle kan være med i.

Hvis man handler i en af medlemsbutikkerne fra 3. til 16. december, kan man udfylde en kupon med navn, og dermed deltage i en konkurrence om tre Faxe gavekort hver på 500 kr.

De tre vindere udtrækkes søndag den 23. december kl. 12.00 på Vinkældertorvet, og er vinderne ikke til stede, får man besked på mail.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Bach-koncert i Kongsted
- Skal din hund lære at finde forsvundne mennesker - for alvor?
- RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
- Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
- Brag af en fest markerer sidste skoledag
- Karise blev pænere
- Fortsat mange der vælger Midtsjællands Gymnasium
- PostNord åbner udlevering i Terslev og Dalby
- Børne- og ungeafdelingen holder lukket
- Ta' på hornfisketur på Haslev Sportsfiskerforening
- Halfest i Faxe 2019 - back to basic
- Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst