Flügger i Haslev udvider med malerarbejde

Tirsdag 20. november 2018 kl. 07:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Flügger i Haslev udvider med malerarbejde
Malermester Peter B. Nielsen (tv) har købt en andel af Flügger Farver. Til højre Peter Duncan der ejer 50% af Flügger Farver

Siden Henrik Holmgaard i 2002 startede Holme ApS med hovedvægten lagt på gardiner, solafskærmninger, markiser og gulvbelægning, har virksomheden stille og roligt vokset sig større.

I 2015 blev butikslokalet i Jernbanegade 56 ledigt, og da Henrik Holmgaard i forvejen ejede bygningen, blev det overvejet hvad den kunne bruges til.

Resultatet blev at den bagerste del blev indrettet til kontor og showroom for Holme ApS, mens der kom Flügger farvehandel i den del der vender ud mod Jernbanegade - ledet af fagmanden Peter Duncan.

I 2017 ville man styrke afdelingen for gulvbelægninger, hvorfor Holme ApS gik i samarbejde med Ribergaard Gulve, der var ejet af Jan Overgaard. De to gulvfirmaer bliver nu videreført under navnet Holme Gulve og ledes af Jan Overgaard.

Peter Duncan har stået for den daglige drift af Flügger Farver og har fået denne forretning til at vokse til en fornuftig størrelse, som det udtrykkes. Derfor købte han 50% af Flügger Farver pr. 1. januar i år.

Som en del af servicen i Flügger Farver, har Peter Duncan også ydet rådgivning omkring behandling af overflader og farvevalg, og når butikken har lukket om onsdagen, er årsagen, at denne dag kører han ud og foretager opmålinger med henblik på uforpligtende tilbud.

I forbindelse med denne rådgivning, har der været en del forespørgsler på også at få udført malerarbejdet, og for at kunne imødekomme dette ønske, indleder Flügger Farver derfor et samarbejde med malermester Peter B. Nielsen fra Haslev.

Peter B. Nielsen er medlem af Danske Malermestre og deres garantiordning - og for at understrege det tætte samarbejde, har Peter B. Nielsen købt en andel af Flügger Farver.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Flest vil bo i Dragør, færrest på Mors - og nogle i Faxe
- Snak med biskoppen og alt mellem himmel og jord
- Kendte tegnestuer giver bud på besøgscenter for Stevns Klint
- Savner du denne cykel?
- 6 år og Danmarksmester for anden gang
- Julestue i det gamle seminarium
- Julehistorien del 1, 2 og 3 - skriv 4. del og vind en julekurv
- Det bliver ikke dyrere at ta’ en taxa i Faxe i julen
- Nu er der også julestue på Henriettelund
- Faxe Blæserne holder julekoncert
- Rønnede IF Gymnastik - en springsikker forening
- Lizzie har været dagplejer i 40 år - og nu stopper hun
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst