Handicap Grand Prix blev en stor succes

Lørdag 27. oktober 2018 kl. 21:53

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Handicap Grand Prix blev en stor succes
Else Jensen overrakte vindertrofæet til Sunshine Band

Handicap Grand Prix blev en stor succes
Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl var dommere
Omkring 550 tilskuere indtog Faxe Hallen, da der i dag blev afviklet Handicap Grand Prix med deltagelse af 8 fremragende bands.

Der var fuldt hus fra middagstid, og alle havde en rigtig god dag i Faxe - ikke "kun" de omkring 550 betalende tilskuere, men også de omkring 200 frivillige, der har knoklet for at stable et flot Grand Prix på benene - og det lykkedes til fulde.

Det var Ib Elberg og Martin Hillerup der bandt det hele sammen, ligesom de gjorde sidst der var Handicap Grand Prix i Faxe. Og den slags er de sande mestre i.

I dommerpanelet sad blandt andet socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen og Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl. Derudover bestod dommerpanelet af borgmester Ole >Vive, Jesper Gammelgaard, Jacob Levy og Lene Rasmussen.

Mette Frederiksen kender Krudtuglerne - bandet der skaffede Handicap Grand Prix til Faxe, da de vandt sidste år, og stod som arrangør i år. Krudtuglerne optrådte ved Mette Frederiksens 40 års fødselsdag.

Kristian Thulesen Dahl deltog ved Handicap Grand Prix for seks år siden - også i Faxe, men den gang var det som ganske almindelig tilskuer.

- Jeg blev virkelig grebet af stemningen den gang. Det var helt fantastisk, så da de spurgte om jeg ville være dommer i år, så sagde jeg med glæde ja tak, sagde Kristian Thulesen Dahl.

Da de otte bands havde præsenteret deres numre trak dommerne sig tilbage og voterede, og deres stemmer, sammen med publikums SMS-stemmer, betød at tre bands var kommet i finalen - og skulle spille deres numre endnu en gang.

Herfeter skulle dommerne votere endnu en gang og nye SMS-stemmer skulle tælles op inden den endelige vinder kunne kåres.

På tredjepladsen kom FSU Band fra Faxe, på andenpladsen kom White Stars fra Hvidovre, mens Sunshine Band fra Slagelse løb med sejren.

SE BILLEDSERIE - KLIK I FANEN OVENFOR.

Privatvideo hvor Mette Frederiksen danser med en gæst:Mette Frederiksen lykønsker FSU Band fra Faxe med tredjepladsen

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 4’eren i Freerslev med rammende toner og billeder
- Ildsjæle - i Red Barnet Faxe
- Forårsudstilling hos Blomstermaleren
- Verdens Gang - i en god sags tjeneste
- Nu varer det ikke længe før Torvedagene starter
- Nu kører polermestrene også her i området
- Kæmpe jubilæumsshow i Faxe Musikkolen
- Kæmpe loppemarked i Rønnede nu på søndag
- Ib Elberg: 30 år med Din Tøjmand i Faxe
- Kæmpe lastbiltræf i Dalby - i miniformat
- Løbeklubben Sibirien samler skrald - vil du hjælpe?
- Haslev TT har opvisning
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst