Næstved-maler underviser i Huset i Faxe Ladeplads

Søndag 21. oktober 2018 kl. 13:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Næstved-maler underviser i Huset i Faxe Ladeplads
Bodil Brask
Onsdag den 31. oktober besøger billedkunstner Bodil Brask fra Næstved malergruppen i Huset, Hovedgaden 40 i Faxe Ladeplads.

Bodil maler med akryl, akvarel, alkohol Ink, tusch og pastel, så hun kommer vidt omkring. De fleste af hendes malerier er i glade stærke farver som udspringer af hendes store glæde til livet og maleriet.

Som 5-årig vandt Bodil en tegnekonkurrence og hun har malet og tegnet lige siden. Hun har deltaget i et utal af kurser her og i udlandet og hun har også udstillet både i Danmark og i udlandet.

Malergruppen for billedkunst er glade for, at Bodil Brask har sagt ja til at kommer på besøg. Og der vil derfor være en åben work­shop for alle som er interesseret i at male med akryl, akvarel eller alkohol INK.

- Så har du lyst til, at få nogle gode tips og ideer til dine malerier, så møder du bare op, siger Janne E. der er tovholder for malergruppen for billedkunst.

Der er workshop fra kl 11.00 til 15.00 hvor Bodil vil vise hvordan hun begynder et maleri og vise lidt om alkohol INK hvis der bliver tid. Bodil vil også komme rundt til de deltagere der har et problem eller skal have lidt hjælp med deres maleri.

Bodil Brask vil medbringe nogle af sine spændende malerier, som man kan få gode ideer fra. Det koster kun 50 kr. at deltage i denne hyggelige workshop incl. kaffe og småkager. HUSK: du skal selv medbringe de materialer du skal bruge.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sigurd Barrett fortæller bibelhistorie i Faxe Kirke
- Gyserfilm optaget i Haslev vises nu i Haslev Bio
- Vil du være med til at starte et rytmisk kor?
- Brøderup Efterskole inviterer til det traditionelle julemarked
- Visevennejulehygge...
- Hjælper mennesker og dyr - fra elefant til kanariefugl
- Julepynt og juletræer på Freerslevvej
- Færdselskontrol med stort udbytte
- Nu åbner julestuen hos Lis Løvdahl i Dalby
- Marjatta inviterer til årets julebasar
- Flügger i Haslev udvider med malerarbejde
- Motion, popcorn og varm cacao med FDF i Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst