Kim Larsen Jam og god mad på Piraten i Haslev

Tirsdag 23. oktober 2018 kl. 08:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kim Larsen Jam og god mad på Piraten i Haslev
Søren Andersen - ny - eller forholdsvis ny - indehaver af Piraten

Det er nu ved at værenogen tid siden, at Søren Andersen overtog Piraten i Haslev, efter Martin Giemsa, der ejede værtshuset i mere end 20 år.

Siden overtagelsen har Søren Andersen malet lokalerne, fået opsat nye lamper, udskiftet al el, fået lagt nye klæder på de to billadborde og - nok så vigtigt - fået installeret et nyt fadølanlæg. Og inden længe går han i gang med en større renovering af køkkenet.

Og det med et nyt køkken er et vigtigt tiltag i „den nye” Piraten, for Søren vil fremover satse mere på muligheden for at gæsterne kan spise i Piraten, og for at der kan holdes fester og receptioner i huset. Og maden der serveres er god dansk mad, hvor alt er lavet fra bunden.

Det kan lade sig gøre fordi Søren Andersens kæreste, Gin Isabel, har en restautant i København, hvorfra der også leveres mad ud af huset.

- Og når jeg siger, at alt laves fra bunden, så er det ALT. Ikke noget med at åbne en dåse hønsesalat. Nej, vi starter helt fra bunden med at koge hønsene, siger Søren.

Kim Larsen Jam
Lørdag den 3. november inviterer Søren Andersen til en rigtig hyggelig aften og nat. Det hele starter med spisning kl. 19.00 - så her er der en god mulighed for at få en „forsmag” på hvad der fremover venter af kulinariske oplevelser i Piraten.

Og når klokken bliver 23 går Kim Larsen Jam på scenen - et band der er kendt som et af de allerbedste til at fremføre Kim Larsens mange dejlige sange, som alle jo kan synge med på.

Der kommer flere af den slags gode oplevelser i Piranten fremover, lover Søren Andersen, der tilføjer, at han fremoer løbende vil annoncere i Haslev-Faxe Posten, så man nemt kan følge med i hvad der sker.

Søren Andersen
Søren Andersen er 44 år gammel og bor i København.
Han er født og opvokset i Haslev og er kommet i Piraten siden han var 10 år gammel - fordi han var kammerat med den tidligere ejers søn.
Søren Andersen har arbejdet som restaurantchef på flere kendte steder - bl.a. på Hotel d’Angleterre og Nimb.


Kim Larsen Jam spiller på Piraten

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 4’eren i Freerslev med rammende toner og billeder
- Ildsjæle - i Red Barnet Faxe
- Forårsudstilling hos Blomstermaleren
- Verdens Gang - i en god sags tjeneste
- Nu varer det ikke længe før Torvedagene starter
- Nu kører polermestrene også her i området
- Kæmpe jubilæumsshow i Faxe Musikkolen
- Kæmpe loppemarked i Rønnede nu på søndag
- Ib Elberg: 30 år med Din Tøjmand i Faxe
- Kæmpe lastbiltræf i Dalby - i miniformat
- Løbeklubben Sibirien samler skrald - vil du hjælpe?
- Haslev TT har opvisning
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst