Business Faxe kårer årets virksomheder

Torsdag 4. oktober 2018 kl. 15:40

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Business Faxe kårer årets virksomheder
Erhvervsdirektør Tomas Legarth
Årets Konference 2018: Business Faxe sætter fokus på Den Digitale Nødvendighed, når de den 14. november samler det lokale erhvervsliv til årets store konference.

Aftenen vil byde på networking, spisning, uddeling af årets erhvervspriser og ikke mindst tre spændende oplæg, der hver især vil belyse konferencens tema - Den Digitale Nødvendighed.

Jens Aalsø - koncerndirektør i TDC Group kommer og fortæller om, hvordan fremtidens digitale infrastruktur skal indrettes, og Business Faxe stiller ham spørgsmålet: Hvornår får vi 5G til Faxe?

HERA IT fortæller om outsourching af IT-drift, adfærd på nettet, brugen af skyen og om, hvordan du sikrer dine IT-systemer bedst muligt.

Kaspersky LAB vil uddybe om cybertruslen mod Danmark - bl.a. hackere, ransomware, spionage og phishing-mails og om, hvad vi kan forvente os af fremtiden.

Gennem de tre oplægsholdere får deltagerne både hørt om det interne behov for datasikkerhed i virksomhederne, den ydre trussel samt den eksterne IT-infrastruktur og de netværk, der skal sikre dialogen og udvekslingen i samfundet.

Fejrer erhvervslivet
Derudover benytter Business Faxe lejligheden til at fejre det lokale erhvervsliv med tre erhvervspriser. Udover at være et festligt indslag så tjener prisuddelingen også et andet vigtigt formål, fortæller erhvervsdirektør Tomas Legarth:

- Vi synes, det er vigtigt én gang om året at samle det lokale erhvervsliv om et aktuelt tema, der optager de erhvervsdrivende uafhængigt af brancher. Vi benytter så lejligheden til at uddele tre priser for at hylde dem, der har fortjent en særlig anerkendelse. Vi mener, det er vigtigt at fejre de lokale succeser, fordi det kan være med til at styrke den lokale stolthed og skabe sammenhængskraft i det lokale erhvervsliv.

Man kan indstille virksomheder til en pris frem til den 12. oktober, hvorefter styregruppen nominerer tre virksomheder i hver kategori.

Årets virksomhed - sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn.

Årets Iværksætter - sponsoreret af Beierholm.

Årets Turismepris - sponsoreret af Faxe Turismenetværk.

Årets Koncerence afholdes på Vibeengskolen i Haslev fra kl. 17.00 til 21.45. Pris for medlemmer af Business Faxe: én gratis billet pr. medlem, ekstra billetter medlemmer: kr. 350,00 + moms, billetter ikke-medlemmer: kr. 475,00 + moms

Tilmelding: Senest den 2. november per mail til erhvervskonsulent Gustav Kragh – gk@businessfaxe.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Alt er muligt..
- Fødselsdag og jubilæum hos Botex
- Kalkrunden fik sit navn
- Brasiliansk folkedans i Gryden
- Børnekræmmermarked i Faxe
- En tak fra Karise
- Dannebrog faldt med regnen
- Første student fra VUC
- Hvem skal have Faxe City Pris?
- Farvel og goddag i SuperBrugsen Faxe Ladeplads
- Talentshowet aflyses - men det bliver alligevel sjovt i Faxe
- Her fejres der Sankthans
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst