Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe

Fredag 12. oktober 2018 kl. 09:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Mette Frederiksen er dommer - her fotograferet på Faxe Vandrerhjem. Foto: Torkild Svane Kraft

Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Martin Hillerup og Ib Elberg er konferencier
Handicap Grand Prix: Lørdag den 27. oktober er der Grand Prix i Faxe Hallen. Grand Prix for Handicapbands, men afviklet nøjagtig som „det rigtige” Melodi Grand Prix.

10 bands fra hele landet, som på forhånd har været igennem en udvælgelse, går på scenen og præsenterer deres sang. Herefter voterer dommerne og publikum og de tre bedste numre, skal så på scenen endnu en gang, inden den endelige vinder af Handicap Grand Prix kan kåres.

Sidste år var det Krudtuglerne fra Faxe der vandt - og det er årsagen til at det store arrangement denne gang kommer til Faxe.

Krudtuglerne stiller ikke op i år, for bandets medlemmer har så rigeligt travlt med at arrangere den store begivenhed, men Faxe er alligevel repræsenteret. FSU Band fandt vej gennem nåleøjet og går på scenen med sang nummer 7.

Temaet for Grand Prix’er er Hawaii, så der bliver en eksotisk stemning i Faxe Hallen denne dag.

Konferencier bliver Martin Hillerup og Ib Elberg, som tidligere har været konferencier ved Handicap Grand Prix. Det gjorde de fremragende - så godt at Krudtuglerne bad dem også at kæde det hele sammen i år.

Dommere skal der jo også til ved et Grand Prix. Der er to musiksagkyndige i dommerpanelet, nemlig Jesper Gammelgaard og Jacob Levy - og så er der borgmester Ole Vive, socialdemokratiets formand Mette Frederiksen og DF-formanden Kristian Thulesen Dahl.

Og hvordan pokker er det lykkedes at få disse toppolitikere til at afsætte en hel lørdag i Faxe? Det var faktisk nemt, siger June Baasch-Larsen, der er medarbejder i Faxe Sociale Udviklingscenter.

Medlemmerne i Krudtuglerne kender Mette Frederiksen rigtig godt. De spillede bl.a. til hendes 40 års fødselsdag sidste år, og spurgte om hun ville være dommer ved Handicap Grand Prix. Det ville hun gerne.

Og Kristian Thulesen Dahl kender Krudtuglerne fra en demonstration ved Christiansborg for et par år siden. Her fik de en lang og god snak med ham - og henvendte sig derfor til ham, for at høre om han ville være dommer. Og han sagde også ja til at komme til Faxe.

Det er altså medlemmerne af Krudtuglerne der selv har formidlet aftalerne med de to politikere, og i det hele taget er det brugere under FSU, Faxe Sociale Udviklingscenter, der helt selv står for rigtig mange af tingene omkring Grand Prix’et.

F.eks. er den hjemmeside hvor man kan se alt om Handicap Grand Prix, lavet af en af brugerne, og her er der altså tale om en særdeles flot hjemmeside. Tag et kig på den - og se også den sjove video med Ib Elberg og Martin Hillerup. En video der også er lavet af brugerne.

Alle er velkomne til at overvære arrangementet - også alle borgere i faxe og omegn. En billet koster 200 kr. og vil man deltage i en middag efter Grand Prix’et er prisen 300 kr.

Handicap Grand Prix

Afholdes i Faxe Hallen lørdag den 27. oktober
Dørene åbnes kl. 12.00
Velkomst kl. 13.00
Første band kl. 13.15
Vinderen kåres kl. ca. 17.20
Kl. 17.30 spiller Krudtuglerne
Middag kl. 18.00
Chanda & Boomerang spiller frem til kl. 22.00
Billetsalg via hjemmesiden
www.faxehgp2018.com


Kristian Thulesen Dahl er dommer - her fotograferet ved Christiansborg sammen med Krudtuglerne

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
- Verdens Gang: Rend mig i traditionerne...
- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst