Haslev er med i Den store Svømmedag på søndag

Onsdag 3. oktober 2018 kl. 10:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev er med i Den store Svømmedag på søndag
Haslev Svømmehal: Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen søndag d. 7 oktober, vil Haslev Svømmehal være med i kapløbet om flotte pengepræmier.

Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke krav til deltagerne om hvor langt der svømmes - alle meter tæller!

Derfor er det også Haslev Svømmehals håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Haslev Svømmehal på Sofiendalsvej 42 søndag d. 7. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, man stiller er, at du skal kunne... svømme og have lyst til at hjælpe Haslev Svømmehal med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper man Haslev Svømmehal tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne
Der svømmes i år i 34 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om pengepræmier: Flest personer i vandet. Flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal. Tilbagelæggelse af flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

Det er fjerde gang, at Haslev Svømmehal og klubber er med i dette arrangement.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Alt er muligt..
- Fødselsdag og jubilæum hos Botex
- Kalkrunden fik sit navn
- Brasiliansk folkedans i Gryden
- Børnekræmmermarked i Faxe
- En tak fra Karise
- Dannebrog faldt med regnen
- Første student fra VUC
- Hvem skal have Faxe City Pris?
- Farvel og goddag i SuperBrugsen Faxe Ladeplads
- Talentshowet aflyses - men det bliver alligevel sjovt i Faxe
- Her fejres der Sankthans
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst