Fangeflugt - politiet massivt til stede

Onsdag 26. september 2018 kl. 13:28

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fangeflugt - politiet massivt til stede
I dag klokken 10.50 blev en mand, der afsoner fængselsstraf, under trussel med skydevåben befriet af flere ukendte gerningsmænd ved Nykøbing Falster Sygehus, hvor han var i kortvarig behandling.


Gerningsmændene kørte af sted i en grå Mercedes med den befriede mand mod Farø, hvor bilen blev parkeret og forladt. Det lykkedes politiet kort efter at anholde en mand, som mistænkes for at have været med til befrielsesaktionen.

Den flygtede mand er 32 år, og kan ses på billedet.

To af de mænd, der var med til befrielsesaktionen beskrives af vidner som A: mørk i huden, ca. 180 cm høj, gråt tørklæde for næse og mund. B: Etnisk dansk af udseende, lys i huden, ca. 180 cm høj, blåt tørklæde for munden.

Politiet efterlyser samtidig en bil, som kan være en Mercedes, med registreringsnummer BL48124.

Politiet beder folk i specielt den sydlige del af politikredsen om at holde udkig efter bilen, den 32-årige og de folk, der har hjulpet ham. Politiet arbejder intenst på at finde den flygtede mand, og henset til at der er blevet truet med våben i forbindelse med flugten, så vurderer politiet, at han kan være farlig. Folk skal derfor ikke tage kontakt til ham eller hans hjælpere, hvis de ser dem, men blot kontakte politiet på telefon 114.

Politiet er massivt til stede i området omkring Farø, og motorvejen er lukket ved Stensved i sydgående retning og ved Gunslev i nordgående retning. Det betyder, at der bl.a. kan være nogle trafikale gener i området ved Farø, og der er i øjeblikket ingen tidshorisont for, hvornår motorvejen igen åbnes.


© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Alt er muligt..
- Fødselsdag og jubilæum hos Botex
- Kalkrunden fik sit navn
- Brasiliansk folkedans i Gryden
- Børnekræmmermarked i Faxe
- En tak fra Karise
- Dannebrog faldt med regnen
- Første student fra VUC
- Hvem skal have Faxe City Pris?
- Farvel og goddag i SuperBrugsen Faxe Ladeplads
- Talentshowet aflyses - men det bliver alligevel sjovt i Faxe
- Her fejres der Sankthans
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst