Unge Haslev-boksere i aktion

Lørdag 29. september 2018 kl. 10:04

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Unge Haslev-boksere i aktion
Haslev Bokseklub af 1976 leverede en flot indsats ved sæsonens første breddestævne i Vordingborg.

Silas, Nils og brødrene Shahid og Adil har repræsentert Haslev Bokseklub ved et breddestævne i Vordingborg. De fire drenge skulle alle bokse diplomkampe.

Diplomkampe adskiller sig i forhold til rigtige boksekampe ved, at der aldrig må bokses med råstyrke, men udelukkende teknisk. Bokserne bedømmes på parader og undvigelser, balance og fodarbejde samt rene slag. Opnår bokseren 27 point, udløser dette et diplom.

Silas Merkel skulle som den første ind under tovene og op i ringen, da han skulle bokse stævnets første diplomkamp.

Det var hans første diplomkamp, og han havde været tydelig nervøs op til kampen, men nervøsiteten forsvandt, da han trådte op i ringen, hvor han leverede en flot præstation mod en af de lokale drenge fra Vordingborg og fik 23 point.

Den næste der skulle i ringen var Nils Carstensen. Nils er den bokser i klubben, der har har bokset flest kampe. Nils mødte en modstander fra Vollsmose og boksede en god kamp, hvor han opnåede 29 point hvilket udløste et diplom og en medalje.

Shahid mødte en modstander fra Randers. Drengene boksede en flot kamp, og Shahid opnåede 28 point, og fik også et diplom og en medalje med hjem.
Adil var den sidste af drengene som skulle i ringen. Adil mødte en modstander fra Tåstrup, og leverede en god præstation og opnåede 25 point.

Efter stævnet deltog drengene og de to trænere i træningslejren Vordingborg Boxcamp som strakte sig over både lørdag og søndag. Der var 130 boksere fra Danmark, Holland, Belgien, Tyskland og Frankrig til den internationale træningslejr.

En super lærerig weekend hvor boksere og trænere lærte en masse og stiftede venskaber på tværs af klubber og landegrænser.

Haslev Bokseklub af 1976 holder til på Vesterled 16, hvor der både trænes boksning (fra 10 år) og motionstræning (fra 15 år).

Mangler du noget at lave i aftentimerne? Kunne du tænke dig at se hvad boksning er for noget? Kunne du tænke dig at komme i bedre form så mød op og få en prøvetime eller to. Der er plads til alle og kontingentet er billigt.

Spørgsmål til de to hold? Man kan følge Haslev Bokseklub af 1976 på facebook og kontakte dem på telefon 2095 3327.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vandretur ”I Kalkens Rige”
- Dialogmøde: hvad gør vi ved ensomhed?
- En snak om HPV-vaccinen
- Grøn gudstjeneste i Haslev
- Karise holder Åben By lørdag den 15. juni
- FreakOut i Karise
- Snart 12-årige Alexander et supertalent på cykel
- 80-årig New Zealænder cykler Danmark rundt
- Nyt samarbejde skal få førtidspensionister i job
- Tilbage til Morten Korch - besøg Blåbæk Mølle
- Vilde blomster og gode historier i Hugkrogen
- Så er der byfest i Tappernøje
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst