Næste uge er Musikuge i Faxe Musikskole

Onsdag 26. september 2018 kl. 11:40

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Næste uge er Musikuge i Faxe Musikskole
Uge 40 bliver en anderledes uge i Faxe Musikskole - og noget af det kan du være med i - også selv om du er voksen

Faxe Musikskole: I uge 40 !nedlægger” Faxe Musikskole det almindelige skema, og inviterer eleverne til workshops, hvor sammenspillet er i højsædet.

Tilbuddet gælder alle musikskolens sang og instrumentelever, samt 0.-3 klasse. Workshops’ne er meget forskellige, fra „Knockin’ on Haslevs door” til „The Final countdown” og Bela Bartok!

I Musikuge 40 arrangerer musikskolens dygtige lærere numrene, så alle kan være med, uanset niveau. Der bliver udfordring til alle, og samtidig får man en rigtig god dag med andre elever, og får ikke mindst spillet sammen. Der er fokus på proces fremfor resultat i denne uge.

Åbne workshops for alle - også dig...

Faxe Musikskole lukker dørene op og tilbyder to workshops, hvor ALLE borgere, uanset alder er velkomne. Du kan også komme, hvad enten du aldrig har sunget, eller er trænet sanger - det er lysten, der driver værket!

- Syng med hele familien. Tag dine søskende, din mor og far i hånden eller inviter din bedstemor og bedstefar. Hele familien er velkommen! Skulle en god nabo snige sig med er det også ok, siger Svend Pedersen fra Musikskolen, og fortsætter:

- Vi vil gerne invitere til fællessang for både store og små, sange som alle kan være med på. Det kræver ikke noget særlig talent eller at man har øvet sig forinden. Du skal bare have lyst til en eftermiddag fuld af sangglæde, men pas på det smitter! Lærere er Mia og Thomas.

Musikskolen laver to sessions, som du kan vælge imellem: Kl. 16.00 - 17.00 og Kl. 17.30 - 18.30 tirsdag den 2. oktober i Kultunariet, Søndergade 12 A, 4690 Haslev (Festsalen) .

Sanger Workout!
En fantastisk måde at slutte sin arbejdsdag af på. Eller en skøn opvarmning, hvis du skal videre til noget om aftenen.

Hvem? For alle, der ønsker at øvelser, der frigør din stemme i både sang og tale. Mia Søndergaard, sanglærer på musikskolen har sammensat et særligt træningsprogram. Programmet er tilpasset nybegyndere, men øvede kan også få en masse ud af samme øvelser.

Det er vigtigt at lave gode øvelser for at træne og smidiggøre de rette muskler, som vi bruger, når vi synger og taler meget. Nogle af øvelserne er i familie med yoga, nogen kan give lidt sved på panden og andre er dejligt afstressende. Den enkelte styrer selv, hvad man ønsker at deltage i, og hvor hårdt det skal være.
Husk: Tøj I kan bevæge jer i. Medbring også gerne en vandflaske og en yogamåtte eller lignende. (Musikskolen har også måtter I kan låne).

Hvornår? Torsdag den 4. oktober kl.16.30-18.30. Hvor? Musikskolen afd. Haslev, Præstevænget 2, Haslev. Husk lidt at spise og drikke.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vandretur ”I Kalkens Rige”
- Dialogmøde: hvad gør vi ved ensomhed?
- En snak om HPV-vaccinen
- Grøn gudstjeneste i Haslev
- Karise holder Åben By lørdag den 15. juni
- FreakOut i Karise
- Snart 12-årige Alexander et supertalent på cykel
- 80-årig New Zealænder cykler Danmark rundt
- Nyt samarbejde skal få førtidspensionister i job
- Tilbage til Morten Korch - besøg Blåbæk Mølle
- Vilde blomster og gode historier i Hugkrogen
- Så er der byfest i Tappernøje
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst