Nu er Tobias godt kørende

Tirsdag 25. september 2018 kl. 08:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu er Tobias godt kørende
Tobias Svarre på den flotte Scott - omgivet af Søren Dahl, indehaver af Fri BikeShop, og Jonas Kjer der er sælger i butikken

En af de helt store cykeltalenter er 14-årige Tobias Svarre fra Faxe, der cykler for Køge Cykel Ring. Han er en af dem man kommer til at høre meget til i årene fremover_

Det er Søren Dahl fra Fri Bike­Shop i Haslev helt klar over, og han er klar til at støtte Tobias. Det har givet sig udslag i at Søren og cykelmærket Scott, har stillet en supercykel til rådighed for Tobias.

Det er ikke en almindelig landevejsracer, men en crosscykel, som Tobias kan træne på hele vinteren - både på landevej og på skovveje. Scott Addict RC hedder den - og det er Scotts topmodel.

Tobias var da også synligt begejstret, da han fik overdraget cyklen. En hurtig tur op af Nørregade, fik hans øjne til at stråle, for alt spillede som det skulle - og han glædede sig til at cykle hjem til Faxe - også gennem et par skove.

Tobias Svarre skulle egentlig stille op i U15 men på grund af hans styrke er han „tvangsoprykket” til U17 - og hans seneste meritter er en sølvmedalje ved DM i enkeltstart sidst i august, og en fjerdeplads dagen efter i linjeløbet.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Alt er muligt..
- Fødselsdag og jubilæum hos Botex
- Kalkrunden fik sit navn
- Brasiliansk folkedans i Gryden
- Børnekræmmermarked i Faxe
- En tak fra Karise
- Dannebrog faldt med regnen
- Første student fra VUC
- Hvem skal have Faxe City Pris?
- Farvel og goddag i SuperBrugsen Faxe Ladeplads
- Talentshowet aflyses - men det bliver alligevel sjovt i Faxe
- Her fejres der Sankthans
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst