Tak for stafet For Livet i Haslev

Onsdag 12. september 2018 kl. 14:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tak for stafet For Livet i Haslev
Indlæg af:
Claus Kronborg
Skoleleder LOF Haslev

Som deltager i dette fantastiske arrangement ”Stafet for Livet” i Haslev, vil jeg gerne udtrykke min store tak til alle den mange frivillige i arbejdsgruppen med Dorte Nybjerg i spidsen for dette store arbejde I har udført. Alt fungerede og intet var overladt til tilfældighederne. Som deltager oplevedes styring på alt og det var en fornøjelse at deltage i dette fælles projekt. Det har naturligvis kostet mange frivillige timer og en utrolig koordinering, men når man ser resultatet, så kan vi sige – sammen er vi bedst. Tak for alle frivilliges indsats som gjorde det muligt at vi kunne deltage og samle ind og hermed støtte Kræftens bekæmpelse.

Alle var frivillige og gjorde noget ud over det sædvanlige. Det var netop en dag, en nat, en fælles kamp. Lysceremonien var noget helt for sig selv. Det var en meget smuk ceremoni, der giver håb og støtte samt tid til at fordybe sig, samtidig med koret omkring solnedgang.

Det er vigtigt at deltage og ikke mindst støtte op om ”Stafet for Livet”, idet det skal give håb om, at vi en dag kan komme så langt, hvor kræften er en sygdom, der kan helbredes og måske til at leve med. Det er vigtigt at vi står sammen om dette og kan hjælpe forskningen med støtte og midler.

Tusinde tak fordi I i styregruppen gik foran med alle de frivillige og skabte rammerne, som vi andre deltagere og fightere skulle udfylde.

Tillykke med den fantastiske indsats, det fine resultat og de smukke rammer der blev skabt i MSG have. ET meget flot arrangement at deltage i.© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Antenneforening uden egne kabler?
- 2. spørgsmål til kommunens forvaltning
- Hej du, skal vi bules ved på Jernbanegade?
- Fakse-Faxe Ladeplads Antenneforening igen igen
- Biogas - under radaren
- Vedrørende eventuel lukning af busrute 266
- Åbent brev til kommunen og Bus 266
- Kan kommunerne løfte opgaven?
- Fibia ønsker at fjerne alt konkurrence
- Fakse og Fakse Ladeplads Antenneforening
- Vi ønsker ikke flere dobbelthuse i Karise
- Regeringens opholdskrav er en bombe under a-kasserne
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst