På søndagstur for verdens udsatte

Tirsdag 11. september 2018 kl. 15:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

På søndagstur for  verdens udsatte
De fire indsamlingsledere (fra venstre) Marianne Carlberg, Mona Døssing, Karen Spring og Hanne Mistarz er klar til at modtage tilmeldinger

Røde Kors Landsindsamling: Vil du være med til at gå en tur, der vil ændre verden for en anden?

Så har du mulighed for det søndag den 7. oktober, hvor Røde Kors’ årlige landsindsamling finder sted mellem klokken 10.00 og 14.00.

I gennemsnit får hver indsamler typisk 1000 kr. i bøssen, hvilket f.eks. betyder seks måneders støtte til en voldsudsat kvinde og hendes børn herhjemme, et døgn på et omsorgscenter for en hjemløs i Danmark, mad til 28 børn i en måned i et af verdens brændpunkter eller rent drikkevand til 37 mennesker i et af verdens fattigste lande.

- Vi skal helst op omkring 100 indsamlere for at dække vores område i Faxe, Faxe Ladeplads, Karise, Spjellerup, Roholte, Rønnede og Dalby, fortæller Karen Spring, formand for Røde Kors Faxe.

-Sidste år var vi lige i underkanten, så vi håber meget på, at der er rigtig mange, der vil være med i år, fortsætter Karen Spring og fortæller samtidig, at man skal huske at børn under 13 år skal gå sammen med en voksen, og at børn og unge fra 13-18 år skal gå minimum to og to sammen. Enkelte ruter kræver af man har en bil, men langt de fleste ruter klares på gåben.

Vind biografbilletter
I år bliver der trukket lod om to biografbilletter blandt alle indsamlerne på de syv indsamlingssteder. De 14 biografbilletter er sponsoreret af Biografen Kanten i Faxe.

Har du lyst til at melde dig som indsamler, kan du gøre det på hjemmesiden rødekors.dk/indsamler, ved at sende en sms med teksten JA til 1290 eller ved at ringe eller skrive til en af de fire indsamlingsledere:

Der serveres kaffe, te og sodavand til alle indsamlere, når de kommer tilbage fra ruten, og har nogen lyst til at give en kage, boller eller måske noget frugt vil det blive taget imod med kyshånd.

Tilmeld dig her
Faxe: Hanne Mistarz
tlf. 6154 0226.

Karise/Spjellerup/Roholte: Karen Spring
tlf. 2331 8035.

Faxe Ladeplads: Marianne Carlberg
tlf. 5194 6126.

Rønnede/Dalby: Mona Døssing tlf. 2243 9415.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
- Skal du på efterskole - se hvordan det er på søndag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst