Koncertvandring - en anderledes oplevelse

Onsdag 12. september 2018 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Koncertvandring - en anderledes oplevelse
Maria Elizabeth
Den albumaktuelle sanger, sangskriver og guitarist Maria Elizabeth lancerer nu et helt nyt og unikt koncertkoncept: Koncertvandringer.

Fredag den 21. september lægger Maria Elizabeth vejen forbi Faxe. Arrangementet starter kl. 16.30.

Kort fortalt skal Koncertvandringerne få publikum ud af koncertsalene og med ud i naturen. En Koncertvandring med Maria Elizabeth henvender sig til alle aldersgrupper; børn, unge, voksne og ældre. Koncertvandringerne finder sted rundt om i Danmark - og bl.a. i Faxe.

Der startes med intimkoncert med Maria Elizabeth og akkompagnement, derefter er der en mindre gåtur langs kalkbruddet.

Til Koncertvandringerne ledsages publikum først af en vejleder, der vil sikre en sansende og informativ vandring. Derefter er der intimkoncert med Maria Elizabeth med akkompagnement. Koncertvandringerne er støttet af Statens Kunstfond og i samarbejde med bl.a. Faxe Kommune og Danmarks Naturfredningsforening.

De fleste danskere tænker mere og mere på miljøet og vægter derfor naturen højere og højere. Sådan er det også for Maria Elizabeth. Koncertvandringerne handler om at sanse naturen og blive bevidst om dens værdi og relation, ofte i forhold til Maria Elizabeths tekster fra det kommende album „Circle the Woods”.
På nogle af koncertvandringerne får deltagerne uddrag af de aktuelle sangtekster fra det nye album og der sættes spot på steder i naturen, hvor der er genklang mellem disse og tekster/musik i numrene på „Circle the Woods”.

- Koncertvandringen er en helhedsoplevelse. Publikum vil komme i den sensitive stemning, som et opmærksomt ophold i naturen giver, og dermed er man bragt i den stemning som musikken udtrykker, når man når frem til koncerten efter vandringen, siger sangerinden og konstaterer:

- Der er tusindvis af gaver i naturen, som også kan hjælpe os med vores egen forvandling og udvikling. Det handler blot om at opholde sig derude og at iagttage og lytte.

Program Koncertvandring den 21. september:
Mødested: Kl. 16.30 Gryden, Østervej 4A, Faxe. Intimkoncert med Maria Elizabeth (vokal, guitar), akkompagneret af Jakob Wredstrøm (vokal og guitar).

Kl. ca. 17.30 fortsætter deltagerne til Danhostel, hvor der indtages sandwich og vand eller kaffe/te. Her vil arkitekten Per Fløe fortælle om opførelsen af Prismet, der i sin konstruktion og udførelse er et unikt stykke arkitektur.

Kl. 18.30 Foredrag om kalkbruddet på Geomuseum Faxe.
Kl. ca. 19.30 forventet afslutning.

Tilmelding skal ske til Irene Rønnow på telefon 3070 0608 eller mail irener@nnow.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny høring om gasledning og kompressorstation
- Forfatter fortæller om Kim Larsen
- MorgenForum afholdes på Ko&Co
- Sportigan i Haslev lukker men genåbner som...
- Tag med naturvejlederen på havørnetur
- Katten af tønden til fods og til hest...
- Helt lokal kok er leder af Ko&Co på lystbådehavnen
- Alle kan være med til håndboldfitness
- Pensionister og efterlønnere på nordenfjords ferie
- Haslev-band på scenen med Gasolin’-legende
- Så kommer veterantoget igen til Haslev
- Ny væbner i Den Gejstelige Malteserordenen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst