Stående klapsalver til Ditte og Louise

Torsdag 6. september 2018 kl. 10:24

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stående klapsalver til Ditte og Louise
Henrik Larsson (tv) og Jesper Larsen sammen med Ditte og Louise i Biografen Kanten

Biografen Kanten: Der var stående klapsalver til „Ditte og Louise” da de besøgte i Biografen Kanten i tirsdags.

Skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz (der også er kendt fra TV-serien Ditte og Louise på Danmarks Radio) kom forbi til en snak efter forpremieren af deres kommende film „DITTE & LOUISE”.

Inden ankomsten til Faxe, havde duoen været forbi Bio Næstved, hvor de introducerede filmen, mens besøget i Biografen Kanten var skuespillernes første møde med publikum, efter filmen var blevet vist.

En situation de to komikere fik sved på panden af. På biografens Facebookside havde de lavet en videohilsen, hvor de på forhånd annoncerede, at de ville sige undskyld, hvis publikummet ikke kunne lide filmen.

Nervøsiteten blev dog gjort helt til skamme, da publikummet i Faxe, kvitterede med stående klapsalver, da skuespillerne efter filmen gik på scenen.

„DITTE & LOUISE” havde taget salen med storm, en fantastisk komedie, der virkelig havde talt til aftenens publikum. Efter filmen gik mikrofonen salen rundt, og publikum delte sig mellem interessante spørgsmål, og store takketaler for filmen. Enkelte efterspurgte sågar en 2’er.

Også fra biografen er der stor taknemmelighed, både over at de to skuespillere så velvilligt stillede op, men i høj grad også over at publikummet viste taknemmelighed på den måde.

Henrik og Jesper fra biografen udtaler:
- At vores publikum viser vores tilrejsende gæster, den ære, at kvittere med stående klapsalver er sjældent set. Vores fantastiske publikum skal have vores evige taknemmelighed for deres engagement. Næsten udsolgte sale, og indlevende spørgsmål er netop det der gør, at vi også fremadrettet kan få skuespillere til at lægge vejen forbi. Deres kalendere er ofte tætpakkede, men så gode oplevelser som tilfaldt Ditte og Louise, rygtes i branchen.

Filmen „DITTE & LOUISE” har ordinær premiere på torsdag den 13. september. Men kan man ikke vente, er der forpremiere allerede onsdag den 12. september. Denne gang via biografens nye partner, CLUB MATAS, hvor det er muligt at købe billetter for sine CLUB MATAS point, samt optjene point på køb af eksempelvis popcornsmenuer. Billetterne hertil forhandles derfor via www.clubmatasfilm.dk .

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny høring om gasledning og kompressorstation
- Forfatter fortæller om Kim Larsen
- MorgenForum afholdes på Ko&Co
- Sportigan i Haslev lukker men genåbner som...
- Tag med naturvejlederen på havørnetur
- Katten af tønden til fods og til hest...
- Helt lokal kok er leder af Ko&Co på lystbådehavnen
- Alle kan være med til håndboldfitness
- Pensionister og efterlønnere på nordenfjords ferie
- Haslev-band på scenen med Gasolin’-legende
- Så kommer veterantoget igen til Haslev
- Ny væbner i Den Gejstelige Malteserordenen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst