Stående klapsalver til Ditte og Louise

Torsdag 6. september 2018 kl. 10:24

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stående klapsalver til Ditte og Louise
Henrik Larsson (tv) og Jesper Larsen sammen med Ditte og Louise i Biografen Kanten

Biografen Kanten: Der var stående klapsalver til „Ditte og Louise” da de besøgte i Biografen Kanten i tirsdags.

Skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz (der også er kendt fra TV-serien Ditte og Louise på Danmarks Radio) kom forbi til en snak efter forpremieren af deres kommende film „DITTE & LOUISE”.

Inden ankomsten til Faxe, havde duoen været forbi Bio Næstved, hvor de introducerede filmen, mens besøget i Biografen Kanten var skuespillernes første møde med publikum, efter filmen var blevet vist.

En situation de to komikere fik sved på panden af. På biografens Facebookside havde de lavet en videohilsen, hvor de på forhånd annoncerede, at de ville sige undskyld, hvis publikummet ikke kunne lide filmen.

Nervøsiteten blev dog gjort helt til skamme, da publikummet i Faxe, kvitterede med stående klapsalver, da skuespillerne efter filmen gik på scenen.

„DITTE & LOUISE” havde taget salen med storm, en fantastisk komedie, der virkelig havde talt til aftenens publikum. Efter filmen gik mikrofonen salen rundt, og publikum delte sig mellem interessante spørgsmål, og store takketaler for filmen. Enkelte efterspurgte sågar en 2’er.

Også fra biografen er der stor taknemmelighed, både over at de to skuespillere så velvilligt stillede op, men i høj grad også over at publikummet viste taknemmelighed på den måde.

Henrik og Jesper fra biografen udtaler:
- At vores publikum viser vores tilrejsende gæster, den ære, at kvittere med stående klapsalver er sjældent set. Vores fantastiske publikum skal have vores evige taknemmelighed for deres engagement. Næsten udsolgte sale, og indlevende spørgsmål er netop det der gør, at vi også fremadrettet kan få skuespillere til at lægge vejen forbi. Deres kalendere er ofte tætpakkede, men så gode oplevelser som tilfaldt Ditte og Louise, rygtes i branchen.

Filmen „DITTE & LOUISE” har ordinær premiere på torsdag den 13. september. Men kan man ikke vente, er der forpremiere allerede onsdag den 12. september. Denne gang via biografens nye partner, CLUB MATAS, hvor det er muligt at købe billetter for sine CLUB MATAS point, samt optjene point på køb af eksempelvis popcornsmenuer. Billetterne hertil forhandles derfor via www.clubmatasfilm.dk .

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
- Skal du på efterskole - se hvordan det er på søndag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst