Tidligere borgmestre fik penge til at yngle for Røde Kors

Onsdag 5. september 2018 kl. 13:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tidligere borgmestre fik penge til at yngle for Røde Kors
Knud Erik Hansen og René Tuekær ser lidt betænkelige ud - det havde de ingen grund til, for deres indsats er med til at hjælpe mennesker i nød. Stor nød

Røde Kors: De to tidligere borgmestre i Faxe Kommune, René Tuekær og Knud Erik Hansen, samt nuværende borgmester Ole Vive fik før sommeren hver 1000 kr. af Røde Kors i Faxe Kommune.

Disse penge skulle de tre politikere få til at yngle hen over sommeren, og de penge der kom ind skal gå til udviklings- og katastrofehjælp til Sydsudan, hvor der er et meget stort behov for hjælp.

Der to tidligere borgmester mødtes med Gertrud Tramm fra Røde Kors i Faxe på Foreningernes Dag. Her kunne Knud Erik Hansen overrække 10.000 kr. og René Tuekær 7.500 kr.

Ole Vive har endnu ikke „afregnet” med Røde Kors, men det sker i løbet af kort tid.
De mange penge glæder Gertrud Tramm, der fortæller at hunhar set døde børn og voksne efter sultkatastrofer. Hun har set mennesker mangle vand, hun har set krigens ofre og mange andre forfærdelige ting, som vi andre kun ser på tv.

- De penge I og jeres hjælpere har doneret, sender Røde Kors til Sydsudan, et af verdens fattigste lande. I de hårdeste ramte områder vil hjælpen blive kastet ud fra en flyver. Og modtagerne vil måske sige: „Jeg sultede og I gav mig mad, jeg var tørstig og I gav mig at drikke, jeg var bange og I tog jer af mig,” sagde Gertrud Tramm blandt andet.

- Tak til Røde Kors for det vigtige initiativ at støtte verdens fattigste land, Sydsudan. Der er virkelig brug for hjælpen. Når man får til opgave at få penge til at yngle til fordel for en meget vigtig sag, er det naturligt at gå til sine partifæller. Gode socialdemokrater bakkede straks op, sagde Knud Erik Hansen da han afleverede de 10.000 kr.

Réne Tuekær havde fået hjælp i sit pengeyngelprojekt fra Rotary i Faxe, og også han er glad for at kunne bidrage til at hjælpe mennesker i nød.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny høring om gasledning og kompressorstation
- Forfatter fortæller om Kim Larsen
- MorgenForum afholdes på Ko&Co
- Sportigan i Haslev lukker men genåbner som...
- Tag med naturvejlederen på havørnetur
- Katten af tønden til fods og til hest...
- Helt lokal kok er leder af Ko&Co på lystbådehavnen
- Alle kan være med til håndboldfitness
- Pensionister og efterlønnere på nordenfjords ferie
- Haslev-band på scenen med Gasolin’-legende
- Så kommer veterantoget igen til Haslev
- Ny væbner i Den Gejstelige Malteserordenen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst