Betjentene skal skyde for at ramme

Mandag 3. september 2018 kl. 14:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Betjentene skal skyde for at ramme
Indlæg af:
Medlem af Enhedslisten
Lars Christensen
Gartnervej 13
Faxe Ladeplads.


Det var Steen Petersens korte melding til det spanske politi. Hverken mere eller mindre. Det må da være til at forstå for alle. For Steen Petersen angiver jo lige præcis kun en løsning. Skyd og ram!

Derfor må den pressemeddelelse som Eli Jacobi Nielsen på vegne af DF Faxe udsendte undre mange. Der beklages med god grund, at Steen Petersen tog resten af beskæftigelses og integrationsudvalget til indtægt for sine holdninger. Det der undrer er naturligvis, at Eli Jacobi Nielsen skriver, at Steen Petersens opslag kan skabe tvivl og usikkerhed.

Hvad er der at være i tvivl om? Jeg er helt sikker på, at enhver betjent, gendarm, soldat kan forstå en sådan besked. Derfor giver Eli Jacobi Nielsens opslag jo fri fantasi til at fortolke dette som man har lyst. Man kan jo også spørge DF Faxe om de i virkeligheden støtter Steen Petersens opslag, men bare ikke vil stå ved det?

Meget af denne disput, ikke at skyde på andre, men holdningen til integration af nye beboere i Faxe kommune har jo kørt gennem flere år. Hver gang diverse regeringer har sendt puljepenge til kommunerne for derigennem, at få flere flygtninge/indvandrere ind på arbejdsmarkedet og dermed gøre dem selvforsørgende, har DF stemt imod i Faxe byråd.

Jeg anerkender, at det er DF holdning at flygtninge skal sendes hjem. Men er det ikke på flere måder dumt at sige nej til de midler staten tilbyder. Hver gang Faxe kommune får en borger i arbejde er det penge der er sparet for kommunen. Penge der er rigtig meget brug for andre steder. Skoler, plejehjem, børneinstitutioner.

DF Faxe stemmer nej hver gang. Men sådan gør DF jo ikke i alle kommuner. DF’s finanslovsordfører Rene Christensen er medlem af Guldborgsund Byråd. Her har alle partier i byrådet stemt ja til at modtage integrationsmidler. Det skal blive spændende at se om en ny DF formand for Beskæftigelses og integrationsudvalget vil have samme pragmatiske holdning som sin finanslovsordfører fra Guldborgsund?

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Antenneforening uden egne kabler?
- 2. spørgsmål til kommunens forvaltning
- Hej du, skal vi bules ved på Jernbanegade?
- Fakse-Faxe Ladeplads Antenneforening igen igen
- Biogas - under radaren
- Vedrørende eventuel lukning af busrute 266
- Åbent brev til kommunen og Bus 266
- Kan kommunerne løfte opgaven?
- Fibia ønsker at fjerne alt konkurrence
- Fakse og Fakse Ladeplads Antenneforening
- Vi ønsker ikke flere dobbelthuse i Karise
- Regeringens opholdskrav er en bombe under a-kasserne
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst