VUC Faxe sænker prisen

Tirsdag 4. september 2018 kl. 09:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

VUC Faxe sænker prisen
Billigere at blive klogere: VUC Storstrøm i Faxe har fået en række henvendelse om, at kursusforløb med „Dansk som andetsprog” er alt for dyrt.

- Det kan der være noget om, siger den nye uddannelseschef, René Bugge Bertramsen.

Han blev bekendt med prisen, og synspunkterne i sidste uge. Samme dag besluttede han sammen med direktionen for VUC Storstrøm, at de ville ændre i fagsammensætningen, hvilket betyder, at prisen reduceres.

Sammen med prisreduktionen etableres et endnu mere spændende forløb for de fremtidige kursister på Dansk som andetsprog. Prisen er reduceret med ca. 2.100 kr.

Det nye forløb koster kun 360 kr. Der undervises i Dansk som andetsprog, matematik og samfundsfag samt introducerende undervisning.

Forløbet starter 17. september og slutter i juni 2019 med en prøve, som betyder, at de fremtidige kursister, såfremt de består, kan blive i stand til at gå videre på en erhvervsuddannelse eller komme videre med hf-fag.

- I forløbet har vi bl.a. indlagt læse- og skrivecoaching og studiecafe, som tilbud ud over vores mulighed for ordblindeundervisning, siger René Bugge Bertramsen.
Den nye uddannelseschef siger, at dette bliver gjort for at hjælpe endnu flere kursister med at gennemføre Dansk som andetsprog og bestå den afsluttende prøve for G-niveau.

Uddannelseschefen siger også, at kursister kan søge om SU, og de vil få hjælp af VUC’s dygtige studievejleder på Præstøvej 5 i Faxe.

Som noget nyt vil VUC Storstrøm i Faxe også udbyde Dansk som andetsprog som aftenundervisning.

Kursisten kan også nøjes med at gå til faget, Dansk som andetsprog, for 120 kr. - her er der mulighed for at deltage som dagundervisningen, men også som aftenundervisning. Det er faget for dem, som ikke ønsker at søge SU.

Se mere på vucstor.dk

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
- Skal du på efterskole - se hvordan det er på søndag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-