Bekymrende citatfusk

Onsdag 29. august 2018 kl. 15:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bekymrende citatfusk
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Gruppeformand, DF Faxe


Dansk Folkeparti i Faxe Kommune påpegede i en meddelelse d. 27-08-2018 det indlysende princip om enhver suveræn stats ret til at forsvare sit territorium, herunder at anvende den fornødne magt til at afvise ulovlig indtrængen ved grænserne. Denne holdning står vi naturligvis fortsat ved.

Det er særdeles bekymrende at en ellers intelligent „Social Konservativ i Faxe Kommune” i et indlæg d. 29-08-2018 vælger at fordreje dette til en opfordring til drab på mennesker i nød. Nuvel, overdrivelse fremmer forståelsen, og dermed følger muligheden for at pudse godhedens emotionelle glorie, samtidig med at de reelle problemer i verden af i dag ignoreres.

Det er vældig smukt og idealistisk at tale om det enkelte menneskes ret til at handle i overensstemmelse med sin tro og ønsket om et bedre liv, men denne ret kan aldrig indbefatte retten til voldelige angreb på grænsehegn til andre lande.

Der er megen nød i Afrika, størstedelen selvforskyldt pga. en ukontrolleret befolkningstilvækst som man ikke er i stand til at brødføde. At man derfor ønsker at søge mod andre græsgange er forståeligt, men det må ske på legal vis, f.eks. gennem FNs flygtningelejre, eller ved at søge opholdstilladelse i et Europæisk land - kriteriet for at komme ind i Europa må ikke være evnen til at forcere et bevogtet grænsehegn!

Det ville være klædeligt om Anders Guldhammer forholdt sig til det reelle indhold i DF’s meddelelse, og til forholdene i den virkelige verden!

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Antenneforening uden egne kabler?
- 2. spørgsmål til kommunens forvaltning
- Hej du, skal vi bules ved på Jernbanegade?
- Fakse-Faxe Ladeplads Antenneforening igen igen
- Biogas - under radaren
- Vedrørende eventuel lukning af busrute 266
- Åbent brev til kommunen og Bus 266
- Kan kommunerne løfte opgaven?
- Fibia ønsker at fjerne alt konkurrence
- Fakse og Fakse Ladeplads Antenneforening
- Vi ønsker ikke flere dobbelthuse i Karise
- Regeringens opholdskrav er en bombe under a-kasserne
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst