Stafet for Livet - de mange frivillige er klar

Søndag 26. august 2018 kl. 11:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stafet for Livet - de mange frivillige er klar
De frivillige er klar til stafetten starter den 8. september

De frivillige er klar og det er stadig muligt at tilmelde hold til Stafet for Livet Haslev.

Lørdag den 8. september kl. 11 går Stafet for Livet i gang i MSG Haslevs park i Skolegade, hvor der i 24 timer vil være aktiviteter på banen, i teltene og rundt omkring på pladsen.

Hele arrangementet planlægges og afvikles af frivillige, og der er brug for mange hænder til at bygge pladsen op, tilberede mad, passe boder, sørge for underholdning og meget meget mere. Omkring 70 frivillige er med, og et flertal af dem mødtes i sidste uge for at få de sidste informationer, inden det hele løber af stabelen.

I skrivende stund (22. aug) er der tilmeldt 26 hold, og der er plads til flere. Sidste år deltog over 40 hold. Men antallet af hold kan sagtens nå at blive større end 26. Sidste tilmelding for hold er på mandag den 3. september, mens deltagere kan tilmelde sig helt frem til selve stafetten, ja sågar også under stafetten. Man tilmelder sig på stafetforlivet.dk/stafet/haslev

Selvom Stafet for Livet er et 24 timers arrangement, behøver man ikke deltage alle 24 timer. Man bestemmer selv hvor meget, man vil løbe eller gå, nogle når en maraton, andre en enkelt omgang, der er knap 500 meter. I år etableres desuden en længere løberute rundt om den store boldbane, så løberne kan få mere fart på, og de gående på den sædvanlige runde får mere plads. Løberunden er åben, mens det er lyst.

Døgnet igennem er der en masse aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Musik for enhver smag, hygge ved bålet, ponyridning, opvisninger, klovn og tryllekunstner, foredrag og igen i år dukker “Riders with Heart” op for at give alle børn, der deltager i stafetten, en tur på motorcykel. Sidste år blev der ingen ture til børnene pga regnvejret, det håber alle bliver anderledes i år.

Stafet for Livet afholdes i mere end 65 byer over hele Danmark. Alle de indsamlede penge går til Kræftens Bekæmpelse til forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende. Det er fjerde år i træk Stafet for Livet Haslev finder sted, og det er blevet til over 1.5 mill kroner.


Formand Dorte Nybjerg giver de sidste dessiner til de frivillige

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Alle kan være med til håndboldfitness
- Klima - fortrænge, skræmme, krise eller...
- Ellers var vi aldrig kommet til dyrlæge...
- Freerslev kirke tæller ned til foråret
- Faxe Cykelmotion: kom og hør om god stil på landevejen
- Fastelavn i Bråby Kirke
- Gud hvor det swinger - i Terslev Kirke
- Knud Erik Hansen formand for Permatopias Venner
- Sidste chance hvis du vil være domsmand
- Torskegilde - på den gode måde
- Vellykket støttekoncert med Lasse & Mathilde
- Danish Agro omsatte for 33 milliarder i 2018
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst