Jamen så holder vi da åbent også om lørdagen

Tirsdag 28. august 2018 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jamen så holder vi da åbent også om lørdagen
Nu holder vi åbent også om lørdagen, siger Natasja Søndergaard og Jan Krogh

KopK: I den tidligere P2 Møbler på Borupvej 2 ved Rønnede, finder man nu KopK - der tidligere lå i Faxe og var med i Kop & Kande. På lørdag byder de på lidt godt til ganen_

Anita og Jan Krogh, samt deres datter Natasja Søndergaard, købte P2 for at få mere plads til deres internetvirksomhed - der også hedder KopK - og samtidig åbnede de en flot fysisk butik på ikke mindre end 700 kvadratmeter.

Butikken, der har alt indenfor isenkram og brugskunst, har indtil nu haft åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 17, men mange kunder har spurgt om ikke de også ville holde åbent om lørdagen.

- Så det gør vi nu fremover, siger Natasja. Første gang bliver lørdag den 1. september hvor vi har åbent fra kl. 10 til 16, og samtidig byder vi på lidt godt til ganen.

Herefter vil forretningen, som er meget smagfuldt indrettet, have åbent mandage til fredage kl. 10 til 17 og lørdage kl. 10 til 14.

Anita og Jan Krogh overtog Kop & Kande på Vinkældertorvet i Faxe i 2004, og flyttede nogle år efter til Rønnedevej, hvor der var mere plads til deres internetvirksomhed.

Men også her blev pladsen for trang, hvorfor de i marts måned sidste år købte P2 på Borupvej. Her har de nu et meget stort lager og den fysiske butik på 700 kvadratmeter. Desuden ejer KopK også en boghandel og isenkrambutik i Præstø.

Ikke mindre end 90% af KopK’s omsætning kommer fra internethandel, og alligevel er omsætningen i den fysiske butik på Borupvej den samme som den var i butikken i Faxe.

Anita og Jan Krogh ejer 80% af virksomheden, mens Natasja Søndergaard ejer de resterende 20%. Meningen er at Natasjas ejerandel gradvist skal forøges, i takt med at Anita og Jan vil trappe lidt ned.

Se det store udbud på kopk.dk

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft


Et lille kig i den meget store fysiske butik hos KopK

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Alle kan være med til håndboldfitness
- Klima - fortrænge, skræmme, krise eller...
- Ellers var vi aldrig kommet til dyrlæge...
- Freerslev kirke tæller ned til foråret
- Faxe Cykelmotion: kom og hør om god stil på landevejen
- Fastelavn i Bråby Kirke
- Gud hvor det swinger - i Terslev Kirke
- Knud Erik Hansen formand for Permatopias Venner
- Sidste chance hvis du vil være domsmand
- Torskegilde - på den gode måde
- Vellykket støttekoncert med Lasse & Mathilde
- Danish Agro omsatte for 33 milliarder i 2018
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst