Mød Ditte og Louise i Biografen Kanten i Faxe

Tirsdag 28. august 2018 kl. 10:17

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mød Ditte og Louise i Biografen Kanten i Faxe
Mød Ditte og Louise i Biografen kanten. Foto: Rolf Konow

Hele Danmarks nye komediefilm, Ditte og Louise, har Danmarkspremiere i Biografen Kanten i Faxe den 13. september - men allerede den 4. september kan du komme til forpremiere i Biografen Kanten i Faxe - og efter forestillingen kan du møde pigerne i biografen. De kommer kl. 21.00.

Ditte og Louise er to midaldrende skuespillerinder, som indser, at det eneste, branchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller „gammel luder”. Derfor griber Ditte til en radikal beslutning:

Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet! Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Hun får pludselig hovedroller. Hun får tonsvis af opmærksomhed. Kvinder sværmer om hende. Og hun bliver bedste venner med Anders W. Berthelsen.

Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma. I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David. Men hun har gjort regning uden vært, og problemerne tårner sig op i ekspresfart.

Efterhånden er Ditte og Louise i fare for at miste det hele. Karrieren. Kærligheden. Venskabet. Og de må gribe til en sidste desperat løsning for at bringe balance i regnskabet igen.

Filmen kommer i forlængelse af den populære TV-serie om Ditte og Louise, som blev vist på DR. Nu er de klar med deres første spillefilm.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
- Skal du på efterskole - se hvordan det er på søndag
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst