Stjerneregn til Tour de Haslev nu på fredag

Fredag 10. august 2018 kl. 13:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stjerneregn til Tour de Haslev nu på fredag
Brian Holm håber på at kunne samle et hold af tidligere stjerneryttere, som han kan tage med til Tour de Haslev.PR-foto

Cykelstjerner: Når årets Tour de Haslev løber af stablen fredag den 17. august, kommer motionisterne til at køre sammen med Brian Holm.

For de fleste cykelentusiaster har Brian Holm nærmest legende-status, og når motionisterne i Tour de Haslev sætter i gang, kommer de til at gøre det sammen med tour-stjernen.

Men han er muligvis ikke den eneste stjernerytter, der kommer til at køre med i Haslev-løbet.

- Brian er en af mine gode venner, så jeg spurgte, om han ikke ville køre med, og den nye dato passer med, at han er færdig med at dække Tour de France og køre Polen Rundt. Derudover prøver han at samle et hold med blandt andre Jesper Skibby, Jens Veggerby, Thomas Bay og Paw Henriksen, og så kommer Michael Mørkøv også og kører med i eliteserien, siger Søren Dahl, der er en af arrangørerne bag løbet.

Og hvis man tror, at Brian Holm er blevet for gammel til at gøre sig gældende i et cykelfelt, så tager man alvorligt fejl.

- Han er i stjernepsykopat-god form, og han kører stadig 43-44 kilometer i timen i gennemsnit, så han kører med for at give den gas, og der bliver konkurrence for motionisterne. Og Michael Mørkøv er ny Danmarksmester, så eliterytterne får også kamp til stregen, siger Søren Dahl.

I år er pengepræmierne større takket være sponsorerne, og det, kombineret med det stjernespækkede felt, skal nok få tilmeldingerne til at rulle ind. Men man skal være hurtig, for selvom der stadig er ledige pladser, må feltet max. bestå af 100 ryttere af sikkerhedsmæssige årsager.

Musik
På Torvet bydes der på musik af Nova Love. Det er Danmarks nye unge navn indenfor den del af New Orleans musikken, som SP-Just-Frost trioen tog med til Danmark i 90’erne og som er blevet bragt videre af bl.a. kvintetten Jazz Five.

Der bliver givet nyt blod og ny kant til genren, når kapelmester Morten Fischer lader kærligheden til New Orleans møde kærligheden til det danske sprog. En insisteren på at formidle både lette og dybe tekster på dansk, uden at gå på kompromis med den kraft, energi, sing-a-long og fest som er grundstenen i musikstilen.

Lækker mad
Haslev Hallernes Selskabslokaler flytter ud på torvet og tilbyder grillede spareribs og pølser fra kl. 18 til 21 og Bykroen sørger for drikkevarer.

Tidsplan
Løbet starter ud for Jens E - Sportigan
Motionsløb startes af borgmester Ole Vive kl. 17.00
Eliterytterne starter kl. 19.00
Musik fra kl. 17
Grillmad fra kl. 18.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hjælp verdens allersvageste - bliv indsamler
- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst